Klantcases

Bij groei-IT geloven we in de kracht van visualisatie. Je kunt veel vertellen over je bedrijf, maar het is nog veel beter om het écht te laten zien, dat is employer branding. Voor veel van onze klanten maken wij content om de beoogde doelgroep een goede indruk van het bedrijf te geven. Werken bij video’s, video’s om vacatures uit te lichten of video’s die de dienstverlening van een bedrijf laten zien zijn het perfecte medium om een blijvende indruk achter te laten. Hieronder zie je een aantal van onze mooiste cases.

4Synergy

4Synergy legt de focus op hoogwaardige ICT-consultancy als een ondernemend platform samengesteld door zelfstandige professionals. Het platform kenmerkt zich door nauwe samenwerking, een cultuur van voortdurend leren en gezamenlijke kennisopbouw.

Mapiq

Mapiq helpt grote corporate organisaties met een futureproof kantoor. Deze SaaS-organisatie helpt bedrijven als Danone, Microsoft en Heineken door de nieuwste technologie toe te passen op een moderne werkplek.

Xebia/Xita

Xebia IT Architects biedt consultancydiensten en training binnen DevOps, Agile Architectuur, SRE, en Platform Engineering. Xebia is een internationale organisatie van gepassioneerde technologen, Samen bieden zij geavanceerde tools, training en adviesdiensten die bedrijven vandaag de dag nodig hebben om beter, slimmer en sneller te werken. Zij zetten de laatste technologische trends om in voordelen voor haar klanten en zij zijn op zoek naar het beste en slimste talent dat zich bij hen kan aansluiten.

Parnassia Groep

Parnassia Groep biedt specialistische hulp voor alle psychische problemen. De organisatie bestaat uit verschillende zorgmerken die zijn onderverdeeld in kleinschalige teams. De teams werken intensief samen, door onderling kennis te delen, maar ook doordat specialisten van verschillende zorgmerken gezamenlijke teams vormen, denk hierbij aan levenslooppoli’s en wijkteams. Om alle teams met elkaar samenwerken vraagt dit een hoop van de IT afdeling.

Kiwa

Kiwa is een zogenaamde TIC organisatie die zich bezig houdt met het testen, inspecteren en certificeren op de internationale markt. De processen lopen van het keuren van de kwaliteit van Sinaasappels in Spanje tot het veiligstellen van de kerncentrales in Noorwegen.

Didacticum

Didacticum is een kennisorganisatie, zij combineren advies, projecten, opleidingen en traineeships om zo de kennis te leveren waar de klant behoefte aan heeft. Voor haar medewerkers zijn zij een werkgever die begrijpt waar een ICT-professional naar op zoek is. Daarom bieden zij uitdagende afwisselende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, studiemogelijkheden en groeikansen.

Xccelerated

Xccelerated is een onderdeel binnen de Xebia Group, met als missie het tekort aan hoogopgeleide Data & AI-professionals weg te werken. Zij versnellen je team door middel van geavanceerde 13-maanden programma’s in Machine Learning Engineering (MLOP’s), Data Engineering, Cloud Engineering of Junior Devops Engineering.

BINX.IO

Binx.io is onderdeel van de Xebia Group en is erop gericht om organisaties volledig cloud-native te laten werken. Afhankelijk van de beginsituatie organiseren ze de migratie naar de cloud, realiseren ze schaalbare infrastructuur en efficiënte applicaties, trainen ze je teams, en bieden ze volledige controle over de cloud. Hun doel is om jouw IT sneller, beter en efficiënter te maken door de inzet van de beste clouddiensten.

GAC Business solutions

Gac Business Solutions helpt bedrijven met Digitaal Transformeren, door de inzet van innovatieve Microsoft software. Voeg daar hun eigen oplossingen aan toe, waarin zij jouw branche uitdagingen hebben vertaald in gestandaardiseerde producten. Dit doen zij door een continu partnership met hun klanten aan te gaan.

Qxperts

Qxperts bestaat uit kwaliteitsgerichte experts met een duidelijk doel om bedrijven te helpen bij het leveren van software van hoge kwaliteit. Het is de taak van de consultants om de klanten te helpen met verschillende uitdagingen op het gebied van software delivery. Door uitdagingen vanuit een brede invalshoek te benaderen, stel je hen in staat: De productiviteit te verhogen, het kwaliteitsniveau te verhogen en de productie voor Go-Live of bedrijfscontinuïteit te vereenvoudigen.

Oceaneering

Videovacatures die het verschil maken bij de werving van kandidaten. Met RaaS worden doorlopende vacatures bij Oceaneering wel gevuld. Oceaneering is dé specialist als het gaat om het bouwen van AGV’s; Automated Guided Vehicles. Zij doen dit wereldwijd voor toonaangevende merken zoals Porsche en Lego.

Sentia

Lead The Way is de slogan van Sentia en dat voeren zij ook door in hun diensten. Zij ontwerpen, ontwikkelen en beheren complexe en kritische applicatielandschappen voor de Cloud. Hiermee stellen zij organisaties in staat om met technologie resultaten te behalen. Sentia is een full-stack dienstverlener op het gebied van (hybride) cloud services, digital experience management en applicatiebeheer.

Axians

Samen met hun klanten is het doel van Axians om het leven van mensen te verbeteren. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technolgie; Schaalbaar, Flexibel en duurzaam. Axians heeft hun expertise gebaseerd op drie bouwblokken: Dynamic Infrastructures, Intelligent Apps en Business Applications. Hiermee vormen zij de schakel in deze verbonden wereld.

KZA

Met Recruitment-As-A-Service maken we het verschil voor KZA. Lees in de klantcase hoe we de employer branding voor KZA versterken.

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf en jouw vacatures zichtbaarder kunnen maken?