Mapiq helpt met het futureproof kantoor

Mapiq helpt  grote corporate organisaties met een futureproof kantoor. Mapiq is een SaaS organisatie die bedrijven als Danone, Microsoft en Heineken helpt door de nieuwste technologie toe te passen op een moderne werkplek.

In een jaar tijd is het kantoor veranderd van een dagelijkse thuisbasis voor werknemers in een flexibele werkruimte. Werknemers brengen nu minder tijd op kantoor door dan ooit tevoren. Bedrijven moeten de werkplek en het werkleven heroverwegen. Organisaties die slimme technologie integreren in de werkplek, kunnen data gestuurde beslissingen nemen over het optimaliseren van de ruimte, inzicht krijgen in de kantoorcapaciteit en transparantie krijgen voor werknemers.

Interim recruitment en personal branding

Bij Mapiq ondersteunen Kawtar Bzioui en Mounia Houari samen vijf dagen in de week Mapiq als Interim Recruiters waarbij zij het hele HR proces uit handen nemen en meedenken aan de recruitment strategie voor de lange termijn. Charity Anterman helpt twee dagen in de week met het searchen, benaderen en het meedenken aan de content strategie rondom personal branding en het maken van video’s. We hebben al twee video’s gemaakt voor Mapiq en er staan nog drie video’s op de planning.

De resultaten

Deze inspanningen zijn niet zonder resultaat. Enkel vacatures die we al hebben ingevuld, zijn: IT-support engineer, Front-end developer, Back-end developer, Mobile developer, Head of Engineering, Solution Architect, Head of Finance, Security Officer, Product Manager, PR & Events Manager, Brand & Content Manager, Performance Marketeer, Talent Acquisition Specialist en diverse sales vacatures.

Quote van onze collega Kawtar Bzioui: “ Choose a job you love and you will never have to work a day in your life”.

Vacature Corporate Recruiter

Vacature IT Support Engineer

Ook de volgende stap zetten in jouw IT-recruitment? Neem contact met ons op!