Succesvol IT-recruitment.

Het vinden van IT-talent voor de IT-afdeling van jouw bedrijf is een lastige opgave. Naast de snelheid wil je ook het beste talent uit de markt trekken. Alleen zijn de IT-talenten helaas niet in grote hoeveelheden beschikbaar. Het hebben van het juiste netwerk en goede connecties is essentieel. Je moet echt verstand hebben van de IT-arbeidsmarkt en het IT en recruitment vakgebied om succesvol te kunnen zijn in het invullen van de vacatures.

Om succesvol IT’ers te werven, moet je hun taal spreken en weten wat belangrijk is. Maar als je een klein recruitment team hebt of geen specialistische kennis, dan is het slim om samen te werken met een partner die alle ins en outs kent van het IT-vak. Groei-IT is die partner. Niet voor niets is groei-IT ook beloond met de juryprijs voor beste IT-recruitment bureau van 2021! Onze werkwijze is uniek: wij kijken buiten de standaardeisen van een vacature en waarderen juist meer waarde aan soft skills.

Wij kunnen op verschillende manieren helpen met jouw IT recruitment vraagstukken:

  • Interim recruitment
  • Ondersteuning van het recruitment team
  • RaaS: recruitment as a service

Interim recruitment

Als je behoefte hebt aan extra recruitment capaciteit, dan is interim recruitment dé oplossing. Interim recruitment werkt eenvoudig: jij geeft aan hoeveel extra capaciteit je nodig hebt en voor welke periode – ja, ook per direct! – en wij regelen een of meerdere recruiters voor jou op locatie. Interim recruitment is ideaal om de kennis van je interne recruitmentteam te verdiepen: door met onze gespecialiseerde IT recruiters te werken, kan de rest van het team leren van de ins en outs van het IT vak.

Ondersteuning voor recruitment: sourcen

Sourcen kost veel tijd. Het zoeken en contact leggen met geschikte kandidaten is tijdrovend, waardoor je recruitment team weinig tijd heeft voor andere zaken. Sourcen kun je gelukkig makkelijk uitbesteden. Ons team van recruiters weet als geen ander hoe je de beste kandidaten kunt sourcen voor IT vacatures en kan jou hier perfect in ondersteunen. Zo heeft jouw recruitmentteam direct weer ruimte voor gesprekken en assessments.

RaaS: Recruitment as a Service

Als je op een structurele manier recruitment wilt oppakken, dan is ons RaaS abonnement interessant. RaaS betekent Recruitment as a Service. Hierbij neem je maandelijks recruitmentwerkzaamheden af. We beginnen vaak met een recruitmentstrategie. Daarnaast vallen werkzaamheden als sourcen en recruiten hieronder. Maar er is meer: ook het maken van videovacatures en employer branding workshops horen bij RaaS.

RaaS is daarmee ideaal voor als je veel IT vacatures open hebt staan. De continue aandacht voor recruitment en employer branding helpt je met het invullen van de vacatures en zorgt ervoor dat je je recruitment echt naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat is jouw uitdaging?

Met welke uitdaging van employer branding wil jij aan de slag? Of je nu praktische hulp nodig hebt of het volledige pakket, wij spreken je graag!

Onze klanten