Kennis leveren aan klanten

Didacticum is een kennisorganisatie, zij combineren advies, projecten, opleidingen en traineeships om zo de kennis te leveren waar de klant behoefte aan heeft. Voor haar medewerkers zijn zij een werkgever die begrijpt waar een ICT-professional naar op zoek is. Daarom bieden zij uitdagende afwisselende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, studiemogelijkheden en groeikansen. Didacticum stimuleert de medewerkers om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Zij organiseren technische sessies, kennisgroepen en trainingen om kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s. Didacticum is een bedrijf waar regelmatig leuke dingen georganiseerd worden zoals een BBQ, sportieve activiteiten en (online) events in een informele setting.

Recruitment & Instagram tips

Onze collega’s Hajar Essaddadi en Mohamed zijn werkzaam voor Didacticum. Zij searchen, benaderen en doen de intake gesprekken. Daarnaast hebben we een video voor hen ontwikkeld en tips gegeven voor het opstarten van hun Instagram kanaal.

Onderstaand enkele van de vacatures die wij voor hen hebben behandeld en ingevuld:
Cloud Architect modern workplace, Azure Cloud Architect, Cloud infrastructure consultant, Netwerk Security engineer en Cloud modern workplace Engineer.

Quote van Didacticum: “ Wij zijn een IT kennishuis met een voorliefde voor Microsoft.”

Werken bij Didacticum

Ook de volgende stap zetten in jouw IT-recruitment? Neem contact met ons op!