Kwaliteit voor business en IT

KZA-professionals zorgen voor kwaliteit van software en richten zich op relevante business en IT aspecten. Zij werken aan technologie en processen die van invloed zijn op kwaliteit. KZA verbetert, implementeert en optimaliseert de teststrategie van grote merken en organisaties als NS, Jumbo en Randstad. Dit doen zij vanuit hun hoofdkantoor in het prachtige Baarn. KZA heeft meerdere vacatures open staan en daarom hebben zij een RaaS contract met ons afgesloten.

Recruitment-as-a-Service

RaaS staat voor Recruitment-as-a-Service. Dit houdt in dat wij buiten werving en selectie, ook meehelpen met de employer branding strategie en uitvoering voor KZA.

Voor KZA was onze collega Mounia Houari verantwoordelijk voor het uitdenken van de recruitmentstrategie en het ontwikkelen van de roadmap. Samen met andere collega’s nam Kawtar Bzioui het searchen, benaderen en het voeren van de intakes op zich. Charity Anterman focuste zich op het maken van de contentkalender, het onderhouden van de social media kanalen en het creëren van de content. Voor KZA hebben wij meerdere video’s ontwikkeld en geholpen met het opzetten van een event voor Test professionals.

Onderstaand enkele van de vacatures die wij voor hen hebben behandeld en ingevuld:
Test Automation Engineer, DevOps Engineer en QA Engineer.

Quote van KZA “Talent is goed, karakter is beter.”

Vacature Testspecialist

Vacature QA DevOps Enabler

Werken bij KZA

Ook de volgende stap zetten in jouw IT-recruitment? Neem contact met ons op!