Over groei-IT

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden & binden van IT-talenten, IT-recruitment en employer branding.

Wij helpen snelgroeiende organisaties met grote IT-afdelingen die uitgedaagd worden door the war on talent.

Als management zijn er 3 cruciale vragen die je elkaar moet stellen:
1. Doen we de juiste dingen?
2. Doen we deze dingen goed?
3. En hebben we de juiste mensen?

Wij helpen jou om uiteindelijk op alle 3 de vragen te kunnen antwoorden met een JA. Hoe wij dat doen?
Wij helpen jouw organisatie bij het:

  • Bouwen van een fantastisch employer brand en employee journey
  • Maken van alle middelen om je employer brand sterk neer te zetten
  • Neerzetten van een sterke recruitment strategie
  • Werven en selecteren van de juiste IT talenten via interim recruitment

Wij brengen de wereld van recruitment, marketing en HR bij elkaar. Vinden & binden, dat is wat wij doen, zodat we een cultuur creëeren waarbij jouw mensen het beste uit zichzelf halen.

Onze unieke werkwijze is keer op keer succesvol. In 2021 hebben wij hiervoor erkenning gekregen van de jury van de Computable Awards als beste IT-recruitmentbureau van Nederland.

Onze visie

Bedrijven geven veel geld uit als het gaat om IT recruitment. Eenmaal binnen  – als het al lukt om vacatures te vervullen – vertrekken de nieuwe medewerkers razend snel weer. Zonde van al dat geïnvesteerde geld. Eigenlijk gewoon weggegooid geld.

Onzin dat dit met de nieuwe generatie Millenials te maken heeft. Die wil echt wel langer dan een jaar voor jouw werken. Ze zijn alleen extra gevoelig voor een duidelijk toekomstperspectief en zoeken meer dan een fijn salaris. Een visie op talent ontwikkelen en uitdragen is daarom cruciaal.

Een sterke bedrijfscultuur is ontzettend belangrijk. Daarnaast bepaalt de stip aan de horizon (bedrijfsdoelstellingen), persoonlijke ontwikkeling en autonomie of een talent wel of niet langer voor jou blijft werken. 

Wat betreft het vinden van de talenten geloven wij dat het cv tijdperk voorbij is. Recruitment doen wij op basis van de waarden van de kandidaat en die van jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij A spelers in dienst krijgt! Medewerkers die echt passen bij de bedrijfscultuur van jouw organisatie en een bijdrage kunnen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. ‘Hire for attitude train for skill’ is ons geloof!

Wij laten zien wat jouw organisatie uniek maakt door je te helpen met employer branding. Jouw waarden en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling moet je namelijk wel laten zien voordat iemand er al werkt. Dit doen wij door de social media strategie hier op aan te passen en video’s te maken van je bedrijfscultuur en van de openstaande vacatures.

Daarnaast is het cruciaal om een sterke employee journey te ontwikkelingen, die helpt jou uiteindelijk om medewerkers te behouden. Veel bedrijven denken dat een chef-kok en aanschaf van een pingpong tafel voldoende zijn. Dit is geen reden voor medewerkers om te blijven. Medewerkers vertrekken omdat ze niet hun beste werk kunnen doen, ze willen groeien, zichzelf ontwikkelen, en een goede dialoog kunnen voeren met hun manager. Met de employee journey maken wij inzichtelijk wat dit voor jouw organisatie betekent en wat jij in deze verschillende fases moet doen om jouw talent te behouden.

“Hire for attitude train for skill’ is ons geloof”.

Onze missie

Wij helpen organisaties groeien door de juiste talenten te vinden. IT-talenten die echt passen bij de bedrijfscultuur.
Wij geloven dat dit de basis is voor een langetermijnrelatie. Als talenten geloven in wat jij gelooft dan is het mogelijk om een sterk merk te bouwen en structureel groei te realiseren.

Ons team

Ons team bestaat uit gedreven IT-recruiters en employer branding specialisten die in staat zijn om verder te kijken dan het cv en de vacature. Onze IT-recruiters snappen namelijk IT. Zij komen uit deze wereld en kennen de ontwikkelingen en de innovatie die momenteel plaatsvindt. Dit helpt ons om kritisch mee te denken over de invulling van je vacature, maar ook om te begrijpen wie de juiste kandidaat is. We zijn ontzettend gedreven en resultaatgericht. Onze why is dat wij mensen inzicht geven in hun potentieel, zodat zij in staat zijn om de volgende stap in hun carrière te zetten.

Mounia Houari

Founder

Mounia Houari heeft een enorm trackrecord op het gebied van HR & recruitment. Ze heeft gewerkt als recruitment manager en HR-directeur. Mounia is eigenaar van groei-IT en gaat samen met de klant op zoek naar de behoeften en wensen. Daarnaast is ze ook werkzaam als trainster onder ons label In-spired.

Bob Kennes

Chief Operations and Processes.

Bob Kennes is binnen groei-IT verantwoordelijk voor de klantprocessen en interne operatie. Met zijn achtergrond in Marketing, Recruitment en Management heeft Bob de ideale ervaring en kennis om onze collega’s en de organisatie naar de volgende fase te brengen. Hiervoor werkte Bob voor een start-up in de Offshore Industrie als Account Manager en Interim Recruiter. Hij weet dus als geen ander wat voor uitdagingen er komen kijken bij de groei waarin onze organisatie zich momenteel bevindt.

Giorgio Guldenaar

Creative Director

Giorgio Guldenaar is als hoofd van ons marketing team verantwoordelijk voor alle interne online communicatie en de online communicatie van onze klanten. Met zijn ervaring bij Marketing Agencies en als freelancer, weet hij als geen ander hoe organisaties zichzelf het beste kunnen positioneren in deze krappe arbeidsmarkt.

Damy Pieterse

Strategisch IT recruiter

Damy Pieterse is binnen groei-IT werkzaam als Strategisch IT-recruiter. Hij helpt onze klanten om een goede wervingsstrategie te formuleren. Daarin is het voor hem belangrijk om tot concrete actiepunten en een planning te komen. De afgelopen jaren heeft Damy veel ervaring opgedaan in IT-recruitment, het neerzetten van een wervingsstrategie, recruitment marketing en het trainen en coachen van collega’s. In zijn werk vindt hij het belangrijk om resultaten te halen door respect voor andere mensen te hebben, open te staan voor nieuwe ideeën en ook een nog een beetje lol te hebben.

Gina de Neef

Talent Sourcer

Gina de Neef is naast haar studie werkzaam als talent sourcer binnen groei-IT. In deze rol helpt zij de collega’s met het sourcen en benaderen van kandidaten. Gina helpt de collega’s waar nodig en is erg creatief. Je kunt ervan uitgaan dat als je foto’s achter de schermen voorbij ziet komen, deze door haar gemaakt zijn!

Charlotte van der Sijde

Junior Creative 

Charlotte van der Sijde is werkzaam als Junior Creative binnen groei-IT. In het marketingteam helpt zij zowel de collega’s als de klanten het beste resultaat te behalen door haar creativiteit in te zetten.

Iris Meester

Strategisch IT recruiter

Iris Meester is werkzaam als strategisch IT-recruiter binnen groei-IT.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.