Sourcing in Colombia: hoge kwaliteit, lage kosten & jouw IT-vacature veel sneller ingevuld.

Onze sourcing diensten bieden je directe toegang tot passieve kandidaten, die vaak het onbenutte topkwaliteit talent vormen dat je zoekt. Waar traditionele werving stopt, gaan wij verder: we duiken dieper de markt in, verbreden je talentenpool en benaderen proactief professionals die perfect bij je organisatie passen. Dit niet zelf doen, maar uitbesteden aan experts zoals wij, bespaart je tijd en verzekert je van een efficiënte, deskundige benadering. Je vermijdt de valkuilen en uitdagingen van het sourcing proces en plukt de vruchten van ons uitgebreide netwerk en ervaring. Kies voor een strategische voorsprong; laat ons de ideale kandidaten voor je sourcen.

Maar ik heb al een recruiter!

Een recruiter heeft een veelomvattende rol binnen een organisatie. Vooral in een corporate omgeving zien we vaak dat recruiters nauwelijks tijd overhouden voor het sourcen van kandidaten. Meestal wordt slechts enkele uren per week besteed aan sourcing, terwijl dit op korte termijn kan leiden tot een rijkere talentenpool. Recruiters hebben uiteraard tal van andere verantwoordelijkheden, zoals het begeleiden van het wervingsproces, het inplannen van sollicitatiegesprekken, het identificeren van vacaturebehoeften, het samenwerken met de interne organisatie, en het bijdragen aan employer branding, om maar een paar taken te noemen.

Eerlijk is eerlijk, de meeste recruiters ervaren sourcing niet als hun favoriete bezigheid. Iedereen begrijpt dat het noodzakelijk is, maar omdat het vaak als een verplichting wordt gezien, wordt er maar weinig tijd aan besteed. Dat is jammer! Wij hebben onze sourcers getraind om naast LinkedIn op allerlei andere platforms gericht te sourcen. Op deze manier bieden ze waardevolle ondersteuning aan jouw recruiter. Het belangrijkste gedeelte van het werk is al gedaan voordat jouw recruiter ‘s ochtends aan de slag gaat. Onze collega’s in Colombia gaan slapen op het moment dat de wekker van jouw recruiter afgaat. Dit betekent dat jouw recruiter ‘s ochtends direct aan de slag kan met het benaderen van potentiële kandidaten. Zelfs als jouw recruiter te druk is, kunnen we onze collega’s vragen om naast het sourcen ook kandidaten voor te selecteren en contact met hen op te nemen.

Onze klanten

Alle voordelen van sourcen vanuit Colombia op een rij:

  • Lagere Kosten: Colombia biedt kostenvoordelen ten opzichte van wervingskracht in veel westerse landen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op wervingsuitgaven.
  • Toegang tot Talent: Colombia heeft een groeiend aantal goed opgeleide professionals op diverse vakgebieden, waardoor toegang tot hoogwaardig talent mogelijk is.
  • Taalvaardigheid: Veel Colombianen spreken vloeiend Engels en hebben vaak kennis van andere talen, wat communicatie makkelijk maakt.
  • Cultuur en Tijdzone: Colombia ligt in een gunstige tijdzone voor samenwerking met Europese bedrijven en heeft een vergelijkbare zakelijke cultuur.
  • Schaalbaarheid: Uitbesteding in Colombia biedt de mogelijkheid om snel op te schalen of af te schalen.
  • Diversiteit: Colombia biedt een diverse pool van talent met verschillende achtergronden en ervaringen
  • Technologische Infrastructuur: Colombia heeft geïnvesteerd in moderne technologische infrastructuur, waardoor virtuele samenwerking soepel verloopt.
  • Focus op Kernactiviteiten: Door wervingsprocessen uit te besteden, kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en groei stimuleren.

Gebruik Colombiaanse sourcingskracht om in Nederland het verschil te maken!

Of je nu praktische hulp nodig hebt of het volledige pakket, wij spreken je graag!