4Synergy groeit in volgers, zichtbaarheid en online engagement: Van Employer Branding tot Community-building.

4Synergy legt de focus op hoogwaardige ICT-consultancy als een ondernemend platform samengesteld door zelfstandige professionals. Het platform kenmerkt zich door nauwe samenwerking, een cultuur van voortdurend leren en gezamenlijke kennisopbouw. De gedeelde kennis en ervaring van het team worden ingezet ten behoeve van klanten, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. De klanten worden bediend op een persoonlijk niveau en ontvangen effectieve en pragmatische oplossingen.

Social content & strategie

Elke week dragen we bij aan de versterking van de online aanwezigheid en employer branding van 4Synergy door gerichte content te ontwikkelen die perfect aansluit bij hun merkidentiteit. Onze inzet en deskundigheid zorgen ervoor dat elke blogpost, social media-update en online inhoud de kernwaarden van 4Synergy weerspiegelt. Op kwartaalbasis richten we ons op de contentstrategie, waarbij we gezamenlijk nieuwe en relevante rubrieken bedenken die inspelen op de laatste ontwikkelingen in de branche. Deze strategie helpt 4Synergy niet alleen om actueel te blijven, maar versterkt ook hun positie als thought leader, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten bij hun doelgroep.

Bij 4Synergy draait het niet alleen om saaie zakelijke content. We brengen variatie met posts die niet alleen informatief zijn, maar ook een kijkje achter de schermen geven. Of het nu gaat om inhoudelijke blogs over de nieuwste ontwikkelingen in ICT-consultancy, verslagen van onze levendige bedrijfsevenementen, of gewoon een gezellige samenvatting van bijeenkomsten waar kennis wordt gedeeld. We willen niet alleen laten zien dat we weten waar we het over hebben, maar ook dat we een gemeenschap zijn die van alles te bieden heeft. Dus, als je door onze content bladert, kom je niet alleen nuttige info tegen, maar ook een beetje van de 4Synergy-community!

4Synergy: GO Agile Event

“Your network is your net worth”. We zijn actief betrokken bij het conceptualiseren en promoten van diverse evenementen, waaronder klantbijeenkomsten, communitysessies en interne bedrijfsevents. Naast het verzorgen van de promotie, denken we ook mee over de invulling en thematiek. Bovendien leggen we verbindingen met relevante organisaties om zo waardevolle evenementen binnen de IT-sector te organiseren.

Van start tot finish waren we nauw betrokken bij het “4Synergy Go Agile” event, waarbij we een integrale rol speelden in het concept en de uitvoering. Onze betrokkenheid begon met het gezamenlijk conceptualiseren van het evenement, waarbij we zorgvuldig de invulling, thematiek en doelstellingen bespraken. We stonden niet alleen aan de zijlijn; ons team zorgde voor een succesvolle promotiecampagne om een divers publiek te bereiken. Het resultaat was een boeiend evenement, verrijkt met inzichten van vooraanstaande sprekers, waaronder inspirerende figuren van externe bedrijven zoals Shell. Door deze samenwerking hebben we niet alleen een unieke ervaring gecreëerd, maar ook waarde toegevoegd aan de Agile-gemeenschap van 4Synergy, en deelnemers verbonden met relevante inzichten en contacten uit verschillende sectoren.

Foto- & videografie

Goed beeld is essentieel voor een goede indruk op social media. Mede hierdoor heeft 4Synergy ons ingeschakelt als ‘huisfotograaf/videograaf’. We maken foto’s wanneer er nieuwe zzp’ers aangesloten zijn, maar ook wanneer er evenementen zijn. Is er een video nodig om iemand voor te stellen of een onderwerp uit te lichten? Wij pakken graag de camera’s om alles vast te leggen!

Samen met 4Synergy kijken wij wat voor beelden het beste passen bij de organisatie en soort content. Hierdoor wijkt het beeld niet af van de normen en waarden van de organisatie. Door te werken met de juiste tools en programma’s blijven de communicatielijnen kort en wordt alles snel opgepakt.

Ook de volgende stap zetten in jouw IT-recruitment? Neem contact met ons op!