Ontmoet het team: meet Jose!

Wij hebben leuke collega’s in Nederland, maar sinds afgelopen jaar hebben we ook collega’s in Colombia! Onze collega’s hebben plezier in wat ze doen, zijn doorzetters en hebben (zelfs in Colombia) de niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Graag stellen we deze maand Jose aan jullie voor.

Jose, de recruiter uit Colombia

Wat is het eerste wat je doet wanneer je ‘s ochtends aan je werkdag begint?

Voordat ik aan mijn werkdag begin, is mijn ochtendkoffie bijna heilig: het is een ritueel. Zodra ik begin, doorloop ik mijn e-mails, berichten en bekijk ik mijn aantekeningen.

Kun je een hoogtepunt uit de afgelopen maanden delen, iets wat je echt energie gaf tijdens het werk?

Ik denk dat het moment dat Bob en Mounia op het idee kwamen om het team in Colombia uit te breiden een belangrijke motivator was. Bovendien was het een mooie ervaring om deel uit te maken van die “uitbreiding” en om door middel van interviews bij te dragen aan het selectieproces voor mijn huidige collega’s.

Collega's in Colombia

Welke uitdagingen ben je tegengekomen en hoe ben je ermee omgegaan?

Ik denk dat de grootste uitdaging het leren begrijpen van en werken met de Nederlandse markt is. Hoewel ik al ervaring had met sourcing en recruitment in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europese landen als Engeland en Italië, kent de Nederlandse markt wel zijn verschillen. Gelukkig heeft groei-IT mij enorm geholpen om deze nieuwe omgeving wat beter te begrijpen.

Hoe ziet jouw ideale lunchpauze eruit? Ga je buiten wandelen, eet je met collega’s of blijf je achter je bureau?

Ik neem meestal actieve pauzes, wandel met mijn hond, pak wat te lunchen en doe wat rekoefeningen (dat is een must). Ook probeer ik soms een paar uur vanuit een café te werken. Af en toe, meestal tegen het einde van de week, probeer ik Bob of iemand van het team te ontmoeten om de werkomgeving even te veranderen en het huis uit te gaan.

Hoe sluit je je werkdag af en laad je weer op voor morgen?

Ik probeer te stoppen met werkgerelateerde werkzaamheden, kijk op social media voor entertainment, chat met vrienden en mijn vriendin. Als er tijd is, kijk ik naar de serie of een film waar ik op dit moment mee bezig ben, houd ik me bezig met sport (dat is iets wat ik echt leuk vind), of duik ik in een boek dat mijn interesse wekt. Het draait allemaal om tot rust komen en opladen voor de volgende dag.

Collega's in Colombia

Hulp nodig bij recruitment?

Wil je hulp bij het versterken van jouw recruitment? Ons team staat klaar om je te adviseren en ondersteunen. Ontdek hoe we samen jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten als aantrekkelijke werkgever. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies en succes op de arbeidsmarkt!

Meer interessante blogs?

Meer interessante blogs?