Ontmoet het team: meet Helena!

Wij hebben leuke collega’s in Nederland, maar sinds afgelopen jaar hebben we ook collega’s in Colombia! Onze collega’s hebben plezier in wat ze doen, zijn doorzetters en hebben (zelfs in Colombia) de niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Graag stellen we deze maand Helena aan jullie voor.

Wat is het eerste wat je doet wanneer je ‘s ochtends aan je werkdag begint?

In de ochtend pak ik als eerst mijn koffie/thee, ik kan namelijk de dag niet beginnen zonder een energieboost! Daarna noteer ik mijn to do’s voor de dag in mijn agenda. Door prioriteiten te stellen, kan ik bepalen waar ik moet beginnen.

Kun je een hoogtepunt uit de afgelopen maanden delen, iets wat je echt energie gaf tijdens het werk?

Een hoogtepunt was dat het Nederlandse team opnieuw naar Colombia kwam. Het samenwerken met de nieuwe teamleden heeft mij veel energie en hoge verwachtingen gegeven van wat ons te wachten staat. Het is super tof wat we samen als team kunnen bereiken en om te zien wat we tot nu toe hebben bereikt.

Helena motivatie

Welke uitdagingen ben je tegengekomen en hoe ben je ermee omgegaan?

De grootste uitdaging voor mij is het begrijpen van de verschillen binnen de IT-markt in Nederland. Bovendien was de IT-markt, ondanks mijn ervaring als recruiter, nieuw voor mij. Hierdoor moest ik mijzelf vertrouwd maken met de technische terminologieën. Gelukkig hebben we als team hard gewerkt om te blijven groeien en uitdagingen te kunnen overwinnen. We hebben consequent geleerd van ervaringen uit het verleden en geprofiteerd van de steun van de collega’s met nog meer ervaring.

Hoe ziet jouw ideale lunchpauze eruit? Ga je buiten wandelen, eet je met collega’s of blijf je achter je bureau?

Tijdens de lunch, maak ik een wandeling met mijn hond en geniet ik van mijn lunch. Ook luister ik vaak podcastafleveringen en kijk ik video’s. Het veranderen van mijn omgeving is cruciaal, dus ik kies er bewust voor om niet achter mijn laptop te eten.

Hoe sluit je je werkdag af en laad je weer op voor morgen?

Aan het einde van de dag vind ik het fijn om mijn dag te evalueren. Ik kijk naar wat er goed ging en de taken die nog niet helemaal gelukt zijn. Ik probeer voor mijzelf helder te krijgen waardoor bepaalde taken wel of niet gelukt zijn. Nadat ik mijn werkdag helemaal afgesloten heb, vind ik het leuk om te tekenen, schilderen of series/films te kijken. Het zorgt voor een stukje ontspanning waardoor ik de uitdagingen van de volgende dag weer aankan!

Meet the team

Hulp nodig bij recruitment?

Wil je hulp bij het versterken van jouw recruitment? Ons team staat klaar om je te adviseren en ondersteunen. Ontdek hoe we samen jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten als aantrekkelijke werkgever. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies en succes op de arbeidsmarkt!

Meer interessante blogs?

Meer interessante blogs?