Vacature Lead Developer | WTSS

Ben je een gepassioneerde Lead Developer met leiderschapskwaliteiten? Ben je klaar om de toekomst van internationale betalingen vorm te geven? Dan zoekt WTSS jou! Je zult advies geven aan grote financiële instellingen en banken, onze ontwikkelingsprocessen verbeteren, dit alles met een vleugje nuchtere houding van Rotterdam. Daarnaast zul je het ontwikkelingsteam helpen groeien en collega’s begeleiden op technische gebieden.

Over WTSS
Wij zijn een innovatieve FinTech met 20 jaar gespecialiseerde ervaring in het helpen van banken om de best mogelijke betaaldiensten aan te bieden. Ons team is klein, gedreven en enthousiast over onze missie: banken helpen door de dingen te doen die ze zelf niet kunnen doen. “Extraordinary” is een woord dat WTSS perfect beschrijft; we zijn waarschijnlijk het meest ongebruikelijke bedrijf binnen onze niche. Met meer bankrekeningen dan elk ander bedrijf en het opnemen van Lego-structuren als een essentieel onderdeel van onze aanbiedingen, maken wij als klein team een grote impact bij de grootste banken over de hele wereld. Geen twee dagen zijn hetzelfde bij WTSS. Deze dynamische omgeving maakt onze werkplek zo plezierig en opwindend.

Jouw rol
Als Lead Developer ben je verantwoordelijk voor het schrijven van code, het ontwikkelen van applicaties en het geven van advies aan klanten. Je speelt ook een cruciale rol bij het documenteren van processen en het delen van beste praktijken en kennis met je collega’s. Met jouw leiderschapsvaardigheden en technische expertise neem je de leiding in het begeleiden van ons ontwikkelingsteam naar succes.

Wie we zoeken
We zoeken een ervaren en deskundige Lead Developer. Je hebt jezelf bewezen in de wereld van softwareontwikkeling. Hoewel een solide educatieve achtergrond gunstig is, is het op dit punt in je carrière niet per se super relevant. Wat belangrijker is, is je aangetoonde ervaring in het leiden van ontwikkelingsteams en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan klanten. Je spreekt vloeiend zowel Nederlands als Engels. Je voelt je op je gemak om binnen een team te werken en internationale klanten te adviseren.

Solliciteren?

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een stimulerende werkomgeving met volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Uitdagende projecten en de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een competitief salaris en uitstekende voordelen, waaronder een goede reiskostenvergoeding voor het transport naar ons kantoor in Rotterdam.

Als je klaar bent om je stempel te drukken op de financiële wereld met softwareontwikkeling en deel uit te maken van een team dat gedreven wordt door plezier, innovatie en samenwerking, dan kijken we ernaar uit om van je te horen! Om te solliciteren, stuur je je CV en sollicitatiebrief naar [e-mailadres]. Laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie en hoe jouw ervaring en vaardigheden overeenkomen met wat wij zoeken.

Let op: Vanwege de aard van de functie maakt een pre-employment screening deel uit van het sollicitatieproces.

Het recruitmentproces

  • Je hebt een intake met een iemand van groei-IT;
  • Je wordt uitgenodigd voor een (online) gesprek;
  • Jouw cv en motivatie worden voorgelegd aan anderen binnen het team;
  • Gefeliciteerd, je ontvangt een aanbieding!

Over groei-IT

Groei-IT is een werving en selectiebureau 2.0. Wij begeleiden jou in jouw carrière. We vinden het belangrijk dat jij in een omgeving werkt waar jij in jouw kracht staat. Daarnaast is het belangrijk dat jij acteert vanuit jouw why. Jouw why is immers jouw kracht. Als je goed in je vel zit en vol energie je werk doet dan ben je niet alleen een talentvolle medewerker, jij wordt ook een gelukkig mens. Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt vragen wij in de gesprekken goed door. We zijn erg benieuwd naar jouw drijfveren, ambities, angsten en motivaties. Ook staan wij stil bij jouw toekomstplannen. Jouw groei staat bij ons centraal.