Het werven en selecteren van IT’ers is een vak! Ons vak!

Er is niks frustrerender dat het niet tijdig invullen van een vacature, vind je ook niet? Naast de snelheid wil je ook het beste talent uit de markt trekken. Alleen zijn de IT talenten helaas niet in de grote hoeveelheid beschikbaar. Het hebben van het juiste netwerk en goede connecties is essentieel. Je moet echt verstand hebben van de IT arbeidsmarkt en het IT en Recruitment vakgebied om succesvol te kunnen zijn in het invullen van de vacatures.

Ons team is sinds 2011 actief op de IT arbeidsmarkt. Wij kunnen wel zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van het werven en selecteren van talenten binnen een niche markt. IT & technisch personeel. In de samenwerking met onze klanten krijgen we altijd een ‘’ wow’’ terug. Onze manier van werken is uniek. Dat kunnen we jou garanderen. Er wordt geen cv de schutting over gegooid. Wij zitten wekelijks met elkaar om de pijplijn door te nemen, de voortgang te bespreken en de strategie door te nemen. We profileren ons ook niet als werving en selectiebureau maar als inhouse recruiter. Daarom is het voor ons belangrijk dat wij jou echt leren kennen. Jouw organisatie, cultuur, het team en de bedrijfsdoelstellingen. We willen weten wat jou uniek maakt, welke projecten er lopen en welke visie jij hebt op talent. Mocht je op bepaalde vragen geen antwoord hebben dan helpen wij jou daar ook gewoon bij! Daarnaast maken wij een videovacature zodat we naast recruitment ook werken aan de employer brand.

Wellicht twijfel je of je de vacature extern moet uitzetten of gewoon intern moet laten invullen door jouw recruiters of managers. Wat wij jou willen meegeven is dat het werven en selecteren van de juiste kandidaat erg belangrijk is. Maar onderschat ook niet hoeveel tijd dit kost. In een niche markt is het slim om dit uit te besteden aan experts.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

  • De kandidaten komen direct bij jou indienst
  • Je weet waar je financieel aan toe bent; vaste fee bij plaatsing en een garantie bij een mismatch
  • Je bent minder tijd kwijt aan het werven en selecteren van kandidaten
  • Laagdrempelige manier om snel in contact te komen met kandidaten

Welke vormen van samenwerking bieden wij?

Omdat elke organisatie anders is en een andere volwassenheid kent als het gaat om recruitment bieden wij verschillende vormen aan van samenwerken.
Naast onze dienst werving & selectie wat gebaseerd is op een fee bieden wij ook RaaS aan. Recruitment as a Service. Dit is een maand abonnement waarbij wij zowel de recruitment als arbeidsmarktcommunicatie uit handen nemen. Ons 3e dienst betreft de sourcing. Tegen een uurtarief leveren wij wekelijks of dagelijks (afhankelijk van jouw behoefte) kandidaten aan die wij gesourced hebben.

” groei-IT heeft in één jaar tijd 35 IT’ers geworven. Zonder hen was de transitie niet gelukt”

Je wil een senior recruiter die zowel ervaren is op het vlak van recruitment als arbeidsmarktcommunicatie?

Recruitment as a Service

Wij ontzorgen jou volledig op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij nemen het werk uit handen en blijven consistent werken aan een sterk merk. Jouw werkgeversmerk. We blijven op de radar van jouw doelgroep aanwezig zodat zij uiteindelijk voor jou kiezen als werkgever!

RaaS is voor TECH en IT bedrijven met ambitieuze groeidoelstellingen. Door middel van het afnemen van een abonnement word jij en jouw organisatie volledig ontzorgd op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt een senior recruiter aangewezen die alle in en outs kent als het gaat om de IT arbeidsmarkt. Daarnaast pakt de senior recruiter de ontwikkeling van jouw employer brand op, de vertaling van je verhaal naar een propositie, communicatieplan en campagnes. Zo maken wij samen met jou een content kalander voor komend jaar, en hebben we iedere week een werkoverleg om alle acties, activiteiten en de pijplijn door te nemen. Je word volledig ontzorgd, en zal zien dat de combinatie arbeidsmarktcommunicatie en recruitment elkaar zo versterken dat het ook daadwerkelijk gaat lukken om jouw groeidoelstellingen te behalen

De voordelen van RaaS op een rij:

  • Je werkt elke week nauw samen met een Senior recruiter die op het gebied van IT een trackrecord heeft
  • Jouw employer brand word volledig ontwikkeld en vertaald naar een propositie, communicatieplan en campagnes
  • Je krijgt aan de achterkant meerdere recruiters die actief recruitment aan het doen zijn voor jouw organisatie. Er is dus volle focus op de groei van jouw organisatie
  • De opzegtermijn van het RaaS abonnement is slecht één maand, dit geeft jou volledige flexibiliteit
  • De fee kosten bij plaatsing van een kandidaat zijn laag, dit scheelt jou enorm veel kosten
  • Je gaat zowel op de korte termijn als de lange termijn enorm veel plezier hebben van jouw employer brand en de positionering op de markt

Loop jij tegen recruitmentuitdagingen aan en wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden?

Laat jouw gegevens achter en wij bellen je direct op.

 

Klanten waar wij onder andere voor werken

[logocarousel id=”4132″]