Project Description

Vacature

Junior Cloud Architect

 

Junior Cloud Architect

 

Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw why?
Wat jij doet, doet er toe bij Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een omgeving creëren waarbij onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund, en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit?
Allereerst ben je gedreven door techniek. Jij vind het leuk om na te denken over wat techniek voor een bedrijf kan betekenen. Je bent iemand die groot denkt maar ook de vertaalslag kan maken naar een concrete oplossing.  Jij gaat samen met de business ontdekken wat zij nodig hebben qua innovatie en nieuwe toepassingen om efficiënt en effectief te kunnen werken. In deze rol ga jij breed kijken naar het hele IT landschap. Jij doet dit niet alleen. Je bent namelijk onderdeel van een klantteam. In een klantteam zit een informatiemanager, informatieanalist en een servicemanager. Samen bedienen jullie een zorgbedrijf en kijken jullie wat er nodig is vanuit IT om aan te haken bij de business. Jullie kijken niet alleen naar de behoeften van vandaag maar juist ook naar die van de komende 2-3 jaar.

In jouw rol als junior cloud architect kijk jij vooral naar het thema innovatie. Daarnaast hou jij je  bezig met het vertalen van een business vraag. Je kijkt met name naar hoe de vraag vertaald kan worden naar de techniek. Je gaat ook nauw samenwerken met leveranciers en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat de oplossing ook daadwerkelijk gebouwd en geïmplementeerd wordt.

Je word in jouw rol gecoacht door de Enterprise Architect en gefaciliteerd in jouw persoonlijke groei. Zo zal jij samen met de andere junior cloud architecten opgeleid worden in alle thema’s en onderwerpen die van belang zijn om succesvol te zijn als Cloud Architect.

Wie zijn jouw collega’s?

We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de business nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de business nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Welke ervaring en expertise neem jij mee

 • WO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als software developer of cloud engineer
 • Ervaring met Azure is een pre
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Goede stakeholdermanagement vaardigheden en goed in staat om relaties te bouwen
 • Je bent zeer communicatief
 • Je leest je graag in op de ontwikkelingen die gaande zijn in jouw vakgebied

Waarom Parnassia groep?
Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen binnen de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welk behandeling het beste werkt voor een patiënt, of door middel van sensoren in onze gebouwen welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te kunnen doen of experimenteren we met de nightwatch een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de business maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.  Bij de Parnassia Groep kan jij impact maken op het leven van mensen

  Jouw ontwikkeling staat centraal. Je krijgt alles wat je nodig hebt om te groeien.

  We experimenteren graag met nieuwe toepassingen en technologieën.

  Je krijgt de kans om het verschil te maken in de zorg!

  Video Parnassia Groep

  Andere vacatures op dit moment

  Krijg updates bij nieuwe vacatures!