Wat is jouw persoonlijke why? Waarom doe je wat je doet?

Heb jij eigenlijk wel inzicht in jouw ‘why’? Dat kan je namelijk heel veel nieuwe energie opleveren als je dit gaat ontdekken. Uiteindelijk kun je zo meer energie uit je werk halen in plaats van dat je werk je juist energie kost.

2 jaar geleden werd ineens alles duidelijk. Ik wist ineens waar ik ‘s ochtends enthousiast mijn bed voor uitspring. Na een lange zoektocht, veel lezen en veel sparren kwam ik steeds dichterbij mijn levensdoel – mijn WHY.
Wat heb ik deze wereld te bieden en wanneer sta ik in mijn kracht? Het was helder! Ik kon eindelijk beschrijven wie ik ben.

Om te zorgen dat ik mijn WHY altijd helder voor de geest kon halen probeerde ik ‘m terug te brengen tot één zin. Eén zin waarin mijn bijdrage aan de wereld beschreven staat en de impact die ik hiermee maak op de wereld.

Mijn persoonlijke WHY is “ik geef mensen inzicht in hun potentieel, zodat ze dingen kunnen doen die ze in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd”. Deze why gaat over m’n essentie.

De Feiten

0
Hoeveel deelnemers gingen jou voor?

Vind jouw persoonlijke why training 

Veel mensen zijn op zoek naar wat ze werkelijk belangrijk vinden. Werken voor geld en status alleen is niet inspirerend genoeg. Als je een persoonlijke visie hebt, heb je die passie gevonden. Je weet wat je wilt en waarom je dat wilt. 

Wil je graag jouw dromen en idealen verwezenlijken, maar staan je onzekerheden in de weg? Dan is het tijd voor een nieuwe koers: met jouw persoonlijke missie als kompas. 

Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw why? Om echt te kunnen inspireren en succesvol te kunnen worden is het nodig om dit te weten. Je weet pas precies wat jouw ‘why’ is als je goed kunt vertellen waarom je doet wat je doet, wat je doel is en waar je in gelooft. Waarom sta jij iedere morgen op?Waar doe je het voor? Wat is jouw bijdrage aan de wereld? Welke impact kan jij maken? ( ik weet het, het zijn niet de makkelijkste vragen maar van cruciaal belang om op zoek te gaan naar antwoorden). 

Je drijfveren zijn van doorslaggevend belang in het vinden van een leuke baan. 

Dat er geen blauwdruk is voor het leven, weten we allemaal. Het zit vol met verassingen en onverwachte wendingen. En daar worden we uiteindelijk sterker van. Maar soms raken we door al die bochten en kronkels op een zijspoor en dwalen we af van wat er toe doet. Wat dan kan helpen is een persoonlijke missie opstellen. Door jouw levensdoelen duidelijk op papier te zetten, heb je de kans om je leven weer naar jouw hand te zetten. 

Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Jij ook. Je why is al in je tienerjaren ontwikkeld. Dus je hebt em al in je zitten, je bent je er alleen nog niet bewust van. 

 

Voor wie? 
De training is voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn of haar levensmissie. Deze training is voor de mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en vanuit hun essentie willen acteren. Inzicht willen krijgen in hun talenten en kwaliteiten. Impact willen maken op hun omgeving. Heel helder willen hebben waarom ze doen wat ze doen.  

Inhoud van het programma: 

 • Levensscript 
 • Theorie gebaseerd op Simon Sinek  
 • Gezin van herkomst & ouderboodschappen  
 • Terug naar jouw essentie 
 • Jouw persoonlijke why 
 • Het HOE & WAT: de concrete vertaalslag van jouw why

Resultaat:  

 • Je krijgt inzicht in jouw levensscript 
 • Je leert jezelf kennen vanuit 2 lagen; aangeleerd versus natuurlijk. 
 • Je krijgt inzicht in wat jij hebt meegekregen van je ouders en gezin van herkomst 
 • Je komt tot 1 zin die jouw levensmissie kraakhelder uitlegt  
 • Je maakt je keuzes in het leven gebaseerd op jouw why 
 • Je kan bepalen wat je WEL wil en wat je NIET meer wil  

Over de trainer 

Mounia Houari is een succesvolle ondernemer. De afgelopen jaren heeft zij verschillende functies gehad. Zo is zij haar loopbaan begonnen als Recruiter en was zij op haar 26ste HR Directeur bij een ICT bedrijf. In de afgelopen jaren heeft Mounia honderden deelnemers getraind in gedrag, communicatie en de why. Haar eigen why is als volgt ‘’ ik geef mensen inzicht in hun potentieel zodat zij dingen kunnen doen die zij in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd’’. Met de juiste mindset is alles mogelijk. 

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn 99 EUR exclusief BTW 

Gun jezelf dit kado! Schrijf je in! Wil je meer informatie? Download hieronder de brochure of reserveer direct jouw plek! 

 

Corona regels:
we houden ons aan de regels van het RIVM.
Meld je af bij klachten

Locatie:
Goudserijweg 136
Rotterdam
10:00 – 16:00 uur
Lunch niet inbegrepen

Gun jezelf dit kado! Ga aan de slag met jouw why!
Reserveer Why training