Wil jij groeien als mens & professional?

Jouw persoonlijke why | 400 EUR | 1 dag

De training

Om echt te kunnen inspireren en succesvol te kunnen worden is het nodig om dit te weten. Je weet pas precies wat jouw ‘why’ is als je goed kunt vertellen waarom je doet wat je doet, wat je doel is en waar je in gelooft. Waarom sta jij iedere morgen op?

Waar doe je het voor? Wat is jouw bijdrage aan de wereld? Welke impact kan jij maken? ( ik weet het, het zijn niet de makkelijkste vragen maar van cruciaal belang om op zoek te gaan naar antwoorden).

Je drijfveren zijn van doorslaggevend belang in het vinden van een leuke baan.

Wil je graag jouw dromen en idealen verwezenlijken, maar staan je onzekerheden in de weg? Dan is het tijd voor een nieuwe koers: met jouw persoonlijke missie als kompas.

Dat er geen blauwdruk is voor het leven, weten we allemaal. Het zit vol met verassingen en onverwachte wendingen. En daar worden we uiteindelijk sterker van. Maar soms raken we door al die bochten en kronkels op een zijspoor en dwalen we af van wat er toe doet.

Wat dan kan helpen is een persoonlijke missie opstellen. Door jouw levensdoelen duidelijk op papier te zetten, heb je de kans om je leven weer naar jouw hand te zetten.

Waar gaan wij het tijdens de training over hebben?

Over jouw tijdlijn. Wat is de rode draad in jouw leven?

Wie ben je nu en wie wil je worden?

Waar haal jij heel veel energie uit en wat kost jouw ontzettend veel energie?

 

Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat kom jij brengen?

Wat is jouw persoonlijke why en hoe zorg jij ervoor dat jij de juiste dingen gaat doen?