vacature

Technisch Consultant

Parnassia Groep, Den Haag

Vacature

Technisch Consultant

Parnassia Groep zoekt voor het cluster IT in Den Haag een technisch consultant.
Dit ga je doen

Wat is jouw WHY als IT expert?
Wat jij doet, doet ertoe bij Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een klimaat creëren waarinj onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit?
Jij bent als technisch adviseur medeverantwoordelijk voor het realiseren van technische IT-oplossingen. Je bent lid van één van de multidisciplinaire klantteams en IT services. Je promoot actief technologische innovaties en draagt bij aan het ontwikkelen van het infrastructuurplan (architectuur). Je bepaalt de gevolgen van functionele wensen voor de infrastructuur en stelt requirements op en overlegt met de betrokkenen vanuit het cluster en specialisten op de IT afdeling. Daarnaast zorg jij voor een adequate ondersteuning van de zorg bij de adoptie en implementatie van nieuwe en gewijzigde informatietechnologie. Je werkt, volgens het TOGAF principe, nauw samen met de enterprise architect, informatiemanager en de afdeling technisch beheer. De informatiemanager werkt vanuit de functionele kant en jij maakt de vertaalslag naar de techniek.

Wie zijn jouw collega’s?
We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de zorg nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de zorg nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Waarom werken bij Parnassia groep?
Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen in de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welke behandeling het beste werkt voor een patiënt en door middel van sensoren in onze gebouwen kun je zien  welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te doen. Met de Nightwatch, een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen, experimenteren we om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de zorg maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia Groep bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

 • Je bent weg van innovatie en kan snel schakelen in verschillende technische concepten
 • Je hebt vakgerichte kennis op academisch niveau aangevuld met trainingen op het gebied van infrastructuur
 • Meerjarige werkervaring op het gebied van informatietechnologie en infrastructuur
 • Je hebt kennis van methoden en standaards op het gebied van zorg informatiemanagement, informatieplanning en informatie- en technology architectuur (TOGAF)
 • Ook heb je ervaring met projectmanagement en procesgericht werken (ITIL, ASL, BISL, Lean) en systeemontwikkeling (Agile/Scrum)

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wat wij jou te bieden hebben?
Naast een goed salaris conform het cao GGZ bieden wij uitgebreide arbeidsvoorwaarden. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden staat hieronder, wil je meer informatie klik dan hier .

 • Een intern loopbaanbureau dat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
 • Een heel goede pensioenregeling
 • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
 • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren
 • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven

Naast alle mooie arbeidsvoorwaarden, goede regelingen en fiscale voordelen bieden wij jou een ruimte waar je jezelf als professional kan ontwikkelen, een IT omgeving met gevarieerd en zinvol werk.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur jouw motivatie naar Mounia@groei-it.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!