vacature

Technical Lead Consultant

Breda, consultancy

Vacature

Technical Lead Consultant

Ben jij een Microsoft .NET-lead developer die een volgende stap wil zetten en ken jij het Bergler gevoel al?

Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.

Wat ga je doen?

Onze opdrachten zijn divers en specialistisch. Natuurlijk ontwikkelen we software, maar daarnaast trainen we ook ontwikkelaars, analyseren we software kwaliteit en adviseren we onze klanten hoe ze hun software ontwikkeling op een hoger niveau kunnen tillen. Je doet ervaring op in diverse branches met uiteenlopende ontwikkelomgevingen.

Laten we kennismaken

Ben jij een communicatief zeer vaardige, Microsoft gecertificeerde, specialist met een afgeronde relevante Hbo-opleiding (ICT) en minimaal 6 jaar ervaring met software ontwikkeling in het Microsoft landschap? Yes! Kun je ons het een en ander vertellen over de laatste technieken op het gebied van C# / NET (Core), Azure en JavaScript (Angular, Node.js)? Dat noemen we een pré! Beschik je daarnaast over de juiste adviesvaardigheden om onze klanten het vertrouwen te geven dat wij de juiste partner voor hen zijn? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Dit geven wij er je graag voor terug!

  • Een prettige informele werksfeer met leuke collega’s en persoonlijke aandacht.
  • Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij interessante opdrachtgevers.
  • Een uitstekend salaris en direct een vaste aanstelling.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden (Bergler Online Academy).
  • Een leaseauto-/vervoersregeling, bonusregeling, netto maandelijkse onkostenvergoeding en aantrekkelijke pensioenpremie.
  • Een actief Competence Center.
  • Gezellige personeelsbijeenkomsten.
  • Standaard werkweek van 40 uur per week, maar minimaal 36 uur per week is bespreekbaar.