Senior Recruiter IT & Tech

Bij groei-IT bouwen we het IT-recruitment fundament voor IT-organisaties en omgevingen zodat zij zelf regie krijgen op het vinden en binden van IT-talent. We geloven dat mensen cruciaal zijn om doelstellingen te behalen. Daarom kijken we naar cultuur, strategie en adviseren we op zowel recruitment als employer branding. Groei-IT bestaat sinds 2019 en we vinden het belangrijk om samen te groeien door mensen in hun waarde te laten, kritisch te zijn op wat we doen en natuurlijk plezier te hebben.

Gezien onze ambities zoeken we een nieuwe collega binnen recruitment. Je komt te werken voor grote IT-bedrijven en organisaties als IT-afdelingen als Conclusion, de gemeente Rotterdam en Kiwa, het Ministerie van VWS, en NPO.

Wat ga je doen?
In de functie van Senior Recruiter IT werk je op twee niveau’s. Naast dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen van je team in Colombia, ben je ook een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. Je deelt jouw visie op IT-recruitment, bent een klankbord voor klanten over nieuwe manieren om succesvol te zijn en voert de regie op lopende procedures en afspraken.

 • Tactisch: wanneer sales een nieuwe klant heeft doe je de uitvraag van de vacatures, maak je kennis met de organisatie en zet je deze informatie om in persona’s. Ook spot je kansen om onze dienstverlening bij klanten uit te breiden. In overleg met sales doe je voorstellen en adviseer je proactief.
 • Strategisch: binnen groei-IT hebben de strategiesessies met klanten een belangrijke plek in onze dienstverlening. Je draait mee in deze sessies. Dat betekent voorbereiden, de strategiesessie begeleiden en de resultaten en adviezen uitwerken. Verder sluit je aan in salestrajecten om klanten te adviseren over recruitment en werk je samen voorstellen uit om klanten te overtuigen voor onze dienstverlening te kiezen.

We hebben de ambitie om in de toekomst dé strategische partner te worden binnen de mooie wereld van IT. Dat betekent dat in de toekomst de nadruk meer zal liggen op het strategisch en tactische aspect met operationele ondersteuning vanuit Colombia.

Wat zoeken we?
We zoeken het volgende in onze nieuwe collega?

 • Drie jaar werkervaring in Recruitment (bureauzijde is een pré)
 • Een HBO-diploma
 • Ervaring met verschillende lagen binnen een organisatie: Je kunt sparren met zowel recruiters als CEO’s
 • Iemand met een visie op het vakgebied recruitment 
 • Je hebt overtuigingskracht, krijgt energie van resultaten behalen en kunt snel schakelen
 • Je doet recruitment nog steeds met heel veel plezier.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Het leukste en grappigste team van Nederland
 • Salaris tussen de €3500 en €4500
 • 25 vakantiedagen
 • Een brede rol in een internationaal team met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden
 • Twaalf maanden contract met een intentie voor een onbepaalde tijd contract

Hoe ben je succesvol bij ons?
Recruitment is een vak. We geloven dat je succesvol kunt zijn wanneer je zowel recruitment als IT verstaat. Verder is het belangrijk dat je resultaatgericht bent, zelf met voorstellen komt, verantwoordelijkheid neemt en op tijd om hulp vraagt.  Een succesvolle Recruiter is een snelle denker en ondernemend.

Bij groei-IT krijg jij de kans om toe te groeien naar een trusted advisor van CEO’s en CTO’s. Je groeit met ons mee en krijgt ondersteuning in het verder ontwikkelen van jouw adviesvaardigheden. 

Solliciteren?

Het recruitmentproces

 • Je hebt een intake met een iemand van groei-IT;
 • Je wordt uitgenodigd voor een (online) gesprek;
 • Jouw cv en motivatie worden voorgelegd aan anderen binnen het team;
 • Gefeliciteerd, je ontvangt een aanbieding!

Over groei-IT

Groei-IT is een werving en selectiebureau 2.0. Wij begeleiden jou in jouw carrière. We vinden het belangrijk dat jij in een omgeving werkt waar jij in jouw kracht staat. Daarnaast is het belangrijk dat jij acteert vanuit jouw why. Jouw why is immers jouw kracht. Als je goed in je vel zit en vol energie je werk doet dan ben je niet alleen een talentvolle medewerker, jij wordt ook een gelukkig mens. Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt vragen wij in de gesprekken goed door. We zijn erg benieuwd naar jouw drijfveren, ambities, angsten en motivaties. Ook staan wij stil bij jouw toekomstplannen. Jouw groei staat bij ons centraal.