Project Description

vacature

Senior Functioneel Applicatie Beheerder

Den Haag

Vacature

Senior Functioneel Applicatie Beheerder

Wat ga je doen?

Wat is jouw WHY als IT expert?
Wat jij doet, doet ertoe bij Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een klimaat creëren waarin onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit?
Als senior functioneel applicatie beheerder draag jij zorg voor de optimale ondersteuning van de bedrijfsvoeringsprocessen door de juiste inzet van verschillende informatiesystemen in ons landschap. Je onderzoekt de wensen en behoeften van de klant en je draagt actief bij aan het verbeteren van de dienstverlening. Je stimuleert collega’s en draagt bij aan de ontwikkeling van de junioren en medioren. Je hebt goed inzicht in het vakgebied functioneel beheer en begrijpt wat de rol is van functioneel beheer in projecten.

Je biedt waar nodig gebruikersondersteuning en draagt bij aan de (door)ontwikkeling van de informatiesystemen door het signaleren en oplossen van structurele problemen of het vertalen van wensen uit de organisatie. De vele en snel opvolgende, innovaties vragen om snelle acties en flexibiliteit.

Wie zijn jouw collega’s?
We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de zorg nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd, waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de zorg nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Waarom werken bij Parnassia groep?
Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen in de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welke behandeling het beste werkt voor een patiënt en door middel van sensoren in onze gebouwen kun je zien  welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te doen. Met de Nightwatch, een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen, experimenteren we om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de zorg, maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia Groep bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Dit ben jij!

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

  • Meerjarige ervaring als functioneel beheerder, bij voorkeur in de zorg
  • Afgeronde relevante HBO opleiding, bij voorkeur bedrijfskundige informatie of vergelijkbare opleiding
  • BISL gecertificeerd
  • Je bent de voortrekker als het gaat om administratieve processen

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Naast een goed salaris conform de cao GGZ bieden wij uitgebreide arbeidsvoorwaarden. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden staat hieronder, wil je meer informatie klik dan hier.

  • Een intern loopbaanbureau dat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
  • Een heel goede pensioenregeling
  • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
  • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudgeturen
  • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven

Naast alle mooie arbeidsvoorwaarden, goede regelingen en fiscale voordelen bieden wij jou een ruimte waar je jezelf als professional kan ontwikkelen, een IT omgeving met gevarieerd en zinvol werk.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2949,- en maximaal € 4010,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep

Het Service Centrum is één van de ondersteunende bedrijfsonderdelen van Parnassia Groep. Het Service Centrum levert een breed scala aan ondersteunende diensten op het gebied van IT, HR, kwaliteit, financiën, administratie en (bedrijfs)informatie. Het Service Centrum is sterk in ontwikkeling als professionele dienstverlenende organisatie. Dankzij de ambities van de organisatie en de vernieuwingen in de zorgsector kun je rekenen op een dynamische werkomgeving.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur jouw motivatie naar Mounia@groei-it.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!