Script Developer/ Tester/ Verification Specialist | WTSS

Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van internationale betalingen? We zijn op zoek naar een dynamische en gedreven Script Developer om ons team te versterken in het bruisende gebied van Rotterdam.

Als je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van een team dat gedreven wordt door plezier, wijsheid en innovatie, kijken we ernaar uit om van je te horen!

Over WTSS

Wij zijn een innovatieve FinTech die zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het helpen van banken bij het bieden van de best mogelijke betaaldiensten. Ons team is klein, gedreven en buitengewoon enthousiast over onze missie: transactionele banken helpen om elke dag beter te worden.

WTSS is een zeer ongebruikelijk bedrijf binnen onze niche. Wij kunnen zien wat banken zelf niet kunnen zien. Met meer bankrekeningen dan welk ander bedrijf dan ook en het incorporeren van Lego-structuren als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, maken wij als klein team een grote impact bij de grootste banken over de hele wereld. Geen enkele dag is hetzelfde bij WTSS. Deze dynamische omgeving is wat onze werkplek zo plezierig en opwindend maakt.

Solliciteren?

Jouw rol

Als Script Developer / Tester / Business Verification Specialist ben jij de drijvende kracht achter onze technologische vooruitgang. Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen en programmeren van scripts, het oplossen van puzzels met betrekking tot problemen en functies, en het analyseren en oplossen van incidenten. Met jouw analytische vaardigheden en ervaring ben je in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden.

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar een energiek en gedreven persoon, die uitdagingen zoekt en geniet van het vinden van oplossingen. Je hebt ten minste een MBO-opleiding afgerond, maar nog belangrijker is je ervaring en/of certificeringen op het gebied. Idealiter heb je twee jaar ervaring bij een IT-adviesbureau, met ervaring bij een bank in betalingen als een grote plus. Of werk je momenteel bij een bank. Ervaring als softwaretester wordt ook gewaardeerd in deze rol.

Wat we bieden

  • Een stimulerende werkomgeving met volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Uitdagende projecten en de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Een competitief salaris en uitstekende voordelen, waaronder een goede reiskostenvergoeding voor transport naar ons kantoor in Rotterdam.

Het recruitmentproces

  • Je hebt een intake met een iemand van groei-IT;
  • Je wordt uitgenodigd voor een (online) gesprek;
  • Jouw cv en motivatie worden voorgelegd aan anderen binnen het team;
  • Gefeliciteerd, je ontvangt een aanbieding!

Over groei-IT

Groei-IT is een werving en selectiebureau 2.0. Wij begeleiden jou in jouw carrière. We vinden het belangrijk dat jij in een omgeving werkt waar jij in jouw kracht staat. Daarnaast is het belangrijk dat jij acteert vanuit jouw why. Jouw why is immers jouw kracht. Als je goed in je vel zit en vol energie je werk doet dan ben je niet alleen een talentvolle medewerker, jij wordt ook een gelukkig mens. Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt vragen wij in de gesprekken goed door. We zijn erg benieuwd naar jouw drijfveren, ambities, angsten en motivaties. Ook staan wij stil bij jouw toekomstplannen. Jouw groei staat bij ons centraal.