Project omschrijving

vacature

RPA Developer

Den Haag

Vacature

RPA Developer

32- 40 uur
Dit ga je doen

Wat is jouw WHY als IT expert?
Wat jij doet, doet ertoe bij Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een klimaat creëren waarin onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit?
Als RPA Developer doe je niets liever dan het realiseren van een automatiseringsproces door middel van Software Robots. Dit doe je bij voorkeur in een omgeving waar je impact kan maken. Binnen de zorg kan jij door middel van RPA patiënten helpen. Doordat je processen voor jouw collega’s automatiseert, kunnen zij zich meer focussen op de patiënt.

Jij onderscheidt jezelf in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht. Uipath is voor jou bekend terrein. Je ontwikkelt RPA oplossingen voor de business en bent dus in staat om complexe omgevingen te overzien en met behulp van RPA tooling de business te helpen. Maar wat betekent dit concreet?

 • Je bent ontwerper en bouwt de oplossing, je test (automatisering) en onderhoudt de robots
 • Je stuurt aan op RPA oplossingen door test- en verandermanagement en production readiness cycles
 • Je biedt verandermanagement- en operationele ondersteuning voor alle RPA ontwikkelingen
 • Het vaststellen, het ontwikkelen en het documenteren van RPA, net als de bijbehorende kwaliteitscontrole pak je op
 • Je kent de UiPath en ook de UiPath roadmap en weet deze maximaal  te benutten

Wie zijn jouw collega’s?
We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de zorg nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd, waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de zorg nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Waarom werken bij Parnassia groep?
Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen in de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welke behandeling het beste werkt voor een patiënt en door middel van sensoren in onze gebouwen kun je zien  welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te doen. Met de Nightwatch, een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen, experimenteren we om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de zorg, maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia Groep bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Dit ben jij!

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO of WO diploma
 • Minimaal 2 jaar ervaring met C#, NET en VB
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je begrijpt de basis van Business Process Management
 • Vaardigheden op het gebied van geavanceerde statistische methoden
 • Het is een pré als je ervaring en kennis hebt van RPA- of Workflow managementsoftware

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Parnassia Groep is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

Ons Aanbod

Naast een goed salaris conform het cao GGZ bieden wij uitgebreide arbeidsvoorwaarden. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden staat hieronder, wil je meer informatie klik dan hier.

 • Een intern loopbaanbureau dat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
 • Een heel goede pensioenregeling
 • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
 • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudgeturen
 • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven

Naast alle mooie arbeidsvoorwaarden, goede regelingen en fiscale voordelen bieden wij jou een ruimte waar je jezelf als professional kan ontwikkelen, een IT omgeving met gevarieerd en zinvol werk.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3364,- en maximaal € 4486,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bekijk het filmpje hieronder en hoor waarom hij heeft gekozen voor de Parnassia Groep.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur jouw motivatie naar Mounia@groei-IT.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!