Vacature

RPA Developer

Vacature

RPA Developer

Wat is jouw WHY als IT expert? 

Wat jij doet, doet er toe bij de Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een omgeving creëren waarbij onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund, en daardoor meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als RPA Developer doe je niets liever dan het realiseren van een automatiseringsproces door middel van Software Robots. Dit doe je bij voorkeur in een omgeving waar je impact kan maken. Binnen de zorg kan jij door middel van RPA patiënten helpen. Doordat je processen voor jouw collega’s automatiseert kunnen zij zich meer focussen op de patiënt. Jij onderscheidt jezelf in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht. Uipath ken je door en door, en is voor jou bekend terrein. Je ontwikkelt RPA-oplossingen voor de business en bent dus in staat om complexe omgevingen te overzien en met behulp van RPA-tooling de business te helpen. Maar wat betekent dit concreet?

 • Je bent ontwerpt, bouwt en test de oplossing (automatisering)
 • Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de oplossing
 • Je signaleert kansen binnen de business en kijkt hoe RPA oplossingen hierop kunnen aansluiten
 • Je biedt verandermanagement- en operationele ondersteuning voor alle RPA-ontwikkelingen.
 • Het vaststellen, het ontwikkelen en het documenteren van RPA net als de bijbehorende kwaliteitscontrole pak je op.
 • Je werkt met Uipath

Wie zijn jouw collega’s? 

We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de business nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de business nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Waarom Parnassia groep? 

Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen binnen de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welk behandeling het beste werkt voor een patiënt, of door middel van sensoren in onze gebouwen welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te kunnen doen of experimenteren we met de nightwatch een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de business maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Welke ervaring en expertise neem jij mee

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO of WO diploma
 • Je hebt minimaal 1 jaar gewerkt met Uipath
 • Minimaal 2 jaar ervaring opgedaan met C#, .NET , VB en SQL
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je begrijpt de basis van Business Process Management
 • Vaardigheden op het gebied van geavanceerde statistische methoden
 • Je bent nauwkeurig, gestructureerd en hebt aandacht voor details

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist, net als het natrekken van referenties.

Wat wij jou te bieden hebben? 

Een werkweek bij Parnassia groep is 36 uur. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden

 • Een intern loopbaanbureau wat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
 • Een heel goede pensioenregeling
 • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
 • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren
 • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven

Naast alle mooie arbeidsvoorwaarden, goede regelingen en fiscale voordelen bieden wij jou een ruimte waar je jezelf als professional kan ontwikkelen. Een IT omgeving met gevarieerd en zinvol werk.

Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3465,- en maximaal € 4620 ,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Mounia Houari via 06 81 43 69 90 of M.houari@parnassiagroep.nl