Online DISC training

Wil jij groeien als mens & professional?

Hoe verander je die moeizame communicatie met bijvoorbeeld je collega? Hoe komt het dat je steeds weer opnieuw belandt in dezelfde soort situaties?In contact met anderen komen we onszelf tegen.

Waarom de DISC?

Wil je een trendbreuk in jouw taaie patronen en meer impact hebben als leider en als mens, dan zal je moeten leren niet door je bril, maar naar je bril te kijken. Iedereen kijkt anders naar de wereld. Andere mensen hebben, vaak tot je stomme verbazing, een hele andere beleving. Dit inzicht kan je aanzetten te stoppen met zenden, overtuigen en uitleggen, ( je weet wel de dingen die zo ontzettend veel energie kosten) en in plaats daarvan leren kijken, voelen, ervaren, luisteren en verbinden.

De DISC training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar eigen communicatie- en gedragsstijl, en beter wil leren afstemmen en meer invloed wil uitoefenen op anderen.

De DISC is gericht op reactiegedrag. Dat betekent dat het gedrag is wat aan de buitenkant voor een ander waar te nemen is. Wat men niet ziet zijn jouw intenties, overtuigingen, drijfveren. Maar deze zijn wel erg belangrijk voor jou om te snappen. Je krijgt daardoor beter inzicht in wie je bent en hoe de ander jou ervaart. En vaak zie ik in trainingen dat daar altijd wel een verschil in zit. Ook vind ik dat je naast de DISC verder moet kijken naar gedrag. Je moet begrijpen waar het vandaan komt. In deze training sta ik daarom ook stil bij jouw gezin van herkomst en de besluiten die jij als kind hebt genomen. Deze combinatie maakt de training uniek en zorgt voor een veel betere resultaat.

Voor wie?

De DISC is relevant voor iedere professional. Of jij nu medewerker, coach of teamleider bent. Elke professional heeft baat bij de DISC training. Als medewerker kan jij de theorie toepassen op jezelf en het team waar je mee samenwerkt en als coach kan jij nog effectiever een ander persoon coachen als jij een beeld hebt van zijn of haar bril. De vragen die jij als coach stelt zijn veel effectiever en komen beter binnen. Ook helpt de DISC de teamleiders om een goed team samen te stellen en nieuwe medewerkers in het recruitmentproces te toetsen op hun communicatie en gedrag. Passen zij op de functie? En welke impact gaan zij maken op het zittende team en individuen in het team?

De Feiten

0
Hoeveel deelnemers gingen jou voor?
0
% van de fouten die gemaakt worden op de werkvloer hebben te maken met communicatie

Inhoud van het programma:

 • Je krijgt inzicht in jouw gedragspatronen en communicatiestijl.
 • Je gaat je verdiepen in de gedragspatronen en communicatiestijl van collega’s waar je veel mee samenwerkt.
 • Je leert hoe je moet aansluiten bij andere voorkeursstijlen. Wat heb jij te doen in de samenwerking of in het dialoog?
 • Je krijgt inzicht in je persoonlijke sterktes en ontwikkelpunten en die van andere.
 • Je leert hoe je de DISC effectief kan inzetten in je huidige rol zodat jij zelf verder kan ontwikkelen.
 • Je leert je staande te houden in moeilijk situaties of conflicten.

Over de trainer

Mounia Houari is een succesvolle ondernemer. De afgelopen jaren heeft zij verschillende functies gehad. Zo is zij haar loopbaan begonnen als Recruiter en was zij op haar 26ste HR Directeur bij een ICT bedrijf. In de afgelopen jaren heeft Mounia honderden deelnemers getraind in gedrag, communicatie en de why. Haar eigen why is als volgt ‘’ ik geef mensen inzicht in hun potentieel zodat zij dingen kunnen doen die zij in eerste instantie als onmogelijk hadden beschouwd’’. Met de juiste mindset is alles mogelijk.

 

Na de training is het resultaat dat je:

 • Inzicht hebt in de impact die jij maakt op andere
 • Invloed kan uitoefenen op andere
 • Beter herkent wanneer jij in je kracht acteert, en welke triggers jou stress geven
 • Conflicten kan omzetten naar constructieve gesprekken
 • Je doelen haalt, en de juiste resultaten bereiken
 • De bril van een ander kan opzetten, en beter kan verbinden omdat je meer begrip hebt ontwikkeld voor de ander

Wat ontvang je vooraf?

 • Een werkboek met relevante opdrachten en tips & tricks

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 125 EUR exclusief BTW

Hoe wordt de training gegeven?
De DISC training wordt online gegeven. Jij kan de training doen op de momenten die jou het beste uitkomen. Elke 2 dagen komt er een nieuw hoofdstuk online via instagram en krijg jij toegang tot de video’s en ander lesmateriaal. Je sluit een hoofdstuk af met huiswerk en na 14 dagen is er een live QA. Je kan al jouw vragen aan de trainer kwijt en je gaat ook samen kijken hoe jij de afgelopen dagen hebt samengewerkt, welke inzichten jij hebt opgedaan en tegen welke gedragspatronen jij aanloopt. Dit kan zowel bij jezelf zijn maar ook in de samenwerking met een ander. Je krijgt 4 weken toegang tot de training.

Heb je geen instagram?
Geen probleem! Je krijgt van ons een gastaccount zodat je toch kan deelnemen.

Gun jezelf dit kado! Schrijf je in! Wil je meer informatie? Download hieronder de brochure of reserveer direct jouw plek!
Vraag de brochure aan
Reserveer Online Disc Training

Wat een inzichten en kennis heb ik tijdens deze training opgedaan!
Ik kan nu veel beter samenwerken met collega’s die voorheen in mijn allergie zaten.
Super tevreden over mijn uitkomsten! Echt een aanrader.

Dalila , HR Specialist

Fascineert om te zien hoeveel impact je levensscript heeft in de communicatie.
De theorie werd helder uitgelegd en de oefeningen hebben mij aan het denken gezet.
Ik heb enorm veel genoten van deze training! Ik zou iedereen deze training aanraden.

Remco , Teamleider

Wauw! Wat een inzichten zeg. Mounia is super inspirerend.
De inzichten die zij mij heeft gegeven draag ik voor altijd met mij mee.
Deze training was precies wat ik nodig had!

Houda , Finance Consultant

De DISC heeft de zere plek binnen het team inzichtelijk gemaakt. Door dit inzicht gezamenlijk te constateren hebben wij als
team uitgebreid gekeken naar wat wij allen te doen hebben om het team sterker te maken.
Deze sessie heb ik als zeer positief ervaren.

Koen , Directeur