Project Description

vacature

Junior integratie Consultant

Den Haag, Parnassia Groep

Vacature

Junior integratie consultant

Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw why?

Wat jij doet, doet er toe bij Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een omgeving creëren waarbij onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund, en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit? Als junior integratie consultant krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten binnen de vraagstukken van verschillende zorgbedrijven. Je zult nauw betrokken zijn bij het leveren van kennis, oplossingen en advies richting de business en de collega’s van IT waar je nauw mee samenwerkt. Zo is jouw rol om de wensen en eisen van de klant te achterhalen, de klant te adviseren over de juiste oplossingen maar ook om de koppeling te maken tussen de middelware en de applicaties, deze koppelingen worden ook door jou getest.

De techniek staat niet stil en vanzelfsprekend ben jij van alle technische nieuwtjes op de hoogte. Je blijft jezelf continu ontwikkelen en uitdagen en deelt graag je kennis. In deze rol krijg je alle mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen en samen met andere ervaren collega’s te werken aan uiteenlopende projecten.

Wie zijn jouw collega’s? (functieomschrijving) We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de business nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de business nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

· HBO / WO werk en denkniveau

· Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als software engineer of integratie specialist

· Je hebt ervaring met koppelingen en kennis van API’s.

· Goede stakeholdermanagement vaardigheden en goed in staat om relaties te bouwen

· Je bent zeer communicatief

· Je leest je graag in op de ontwikkelingen die gaande zijn in jouw vakgebied

Waarom Parnassia groep?

Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen binnen de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welk behandeling het beste werkt voor een patiënt, of door middel van sensoren in onze gebouwen welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te kunnen doen of experimenteren we met de nightwatch een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de business maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Wat wij jou te bieden hebben?

Een werkweek bij Parnassia groep is 36 uur. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden

· Een intern loopbaanbureau wat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei

· Vakantiegeld & eindejaarsuitkering

· Een heel goede pensioenregeling

· Een bijdrage in de ziektekostenverzekering

· 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren

· Bedrijfsfitness om vitaal te blijven Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2497 ,- en maximaal 4010,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist, net als het natrekken van referenties. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Mounia Houari via 06 81 43 69 90 of M.houari@parnassiagroep.nl

Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur jouw motivatie naar Mounia@groei-it.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!