Wil jij in een moeilijk ICT arbeidsmarkt succesvol worden als ICT recruiter? Volg onze instagram cursus speciaal gericht op de ICT recruiter 

De kosten: 99 EUR exclusief BTW

Wil jij in een moeilijk ICT arbeidsmarkt succesvol worden als ICT recruiter? Volg onze instagram cursus speciaal gericht op de ICT recruiter

De kosten: 99 EUR exclusief BTW

De training

Een gemiddelde IT’er wordt 14x per week benaderd. Misschien ben jij wel nummer 15. Je loopt steeds achter de feiten aan, en de time te hire is door de grote vraag naar ICT’ers alleen maar langer aan het worden.Ondertussen vragen de hiring managers je constant naar jouw pijplijn. In deze instacursus, ga ik jou helpen om succesvol te zijn en worden als ICT recruiter zodat jij wel jouw groeidoelstellingen kan halen!

Ik deel mijn ervaring als IT Recruiter, Manager arbeidsmarktcommunicatie, HR directeur en nu eigenaar van een IT werving en selectiebureau. Wij hebben in een korte tijd van 1 kwartaal meer dan 25 ICT professionals geplaatst bij verschillende klanten. En daarnaast heb ik als individu per jaar meer dan 40 IT’ers geworven. Van ontwikkelaars tot enterprise architecten. Ik ben door linkedin zelfs genomineerd door de hoge engagement op linkedin, en de extreem hoge respons op inmails. Ik ga mijn geheim met jou delen, zodat jij ook in korte tijd jouw vacatures succesvol kan invullen en het juiste talent kan aannemen. Ik ga je ook helpen om een goede en complete basis te ontwikkelen, en een aanvalsplan te ontwikkelen waarmee jij jezelf en jouw organisatie op de markt kan positioneren. Wij gaan jou helpen om op de radar te komen van jouw doelgroep.

In deze training staan wij stil bij verschillende aspecten die van invloed zijn op jouw rol als recruiter, en het succes bepalen. Zo kijken we naar jouw employer brand, de employee value propostion en gaan we je leren hoe je persona’s maakt en een journey ontwikkeld. Vanuit deze basis gaan we dan aan de slag met een propositie, strategie en communicatieplan.We combineren marketing en recruitment, dat bepaalt immers het succes. Je krijgt een werkboek, en huiswerk tijdens de training zodat je de tips ook direct in de praktijk kan toepassen. Je kan de training doen wanneer jij wil. Daar zijn geen vaste momenten voor. Voor de live sessies plannen we wel 2 momenten in. De training duurt in totaal 2 weken en is heel makkelijk te combineren naast alle andere verplichtingen die jij hebt.

Inhoud van de training: Wat ga jij in de Instacursus ICT recruitment leren?

We gaan inzoomen op de arbeidsmarkt, jouw organisatie, en wat jou als recruiter uniek maakt. En met name hoe jij jezelf kan gaan postioneren in deze moeilijke markt.

We gaan persona’s ontwikkelen, de journey met elkaar bekijken en een aanzet doen tot een employee value proposition

We gaan je helpen om het proces van contact tot hire in te richten; hoe richt je dit in? Hoe verhoog je de employee experience? Hoe train je hiring managers?

Aan de slag met jou propositie en communicatieplan. We gaan een sterke basis neerleggen die jou gaat helpen om jouw doelstellingen te realiseren, en jouw pijplijn te vullen zodat jij het juiste IT talent kan gaan aannemen

De cursus begint op maandag 27 april. Wil jij mee doen? Vul onderstaande gegevens in en ik (Mounia Houari) neem contact met jou op!