Vacature

Functioneel Beheerder ESB

Vacature

Functioneel Beheerder ESB

Wat is jouw why?

Wat jij doet, doet er toe bij Parnassia groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een omgeving creëren waarbij onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund, en daardoor dus meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Wie zijn jouw collega’s?

We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de business nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de business nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als functioneel beheerder ESB ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het koppelingenplatform van de Parnassia Groep (gebaseerd op webMethods Integration Server van Software AG). Je bent de cruciale schakel tussen netwerk-, database- en serverbeheerders, end-point-beheerders (binnen en buiten de Parnassia Groep-ICT-service-omgeving), developers en platformleveanciers bij het traceren en analyseren van incidenten en problemen, alsook bij het realiseren van changes of opleveren van project-werkpakketten. Daarnaast ben je de spil in het vertalen van klantvragen (veelal gebruikers en beheerders van zorgsystemen en SAP-applicaties) naar functionele specificaties. Je bent in staat om opgeleverde wijzigingen en verbeteringen te testen, ook in complexere ketentesten, met o.a. landelijk schakelpunt VECOZO. Je werkt daarbij nauw samen met de webMethods-developer(s). Je houdt de systeemadministratie bij, van functionele en technische documentatie tot releasekalender, dit ook in samenwerking met de webMethods-developer(s). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de stabiliteit en performance van de acceptatie- en productie-omgeving. Vanzelfsprekend ben je ook aanspreekpunt voor de derde-lijns vragen.

Je stuurt daarnaast het technische team functioneel aan. Je bent een sterk analytisch persoon en je krijgt enorm veel energie van het doorzien van problemen en processen. Je neemt verantwoordelijkheid, werkt graag samen met andere teams en stakeholders en hebt een klant- en service-gerichte instelling.

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

Om deze rol succesvol in te kunnen vullen zijn er een aantal zaken die wij erg belangrijk vinden.

Zo vragen wij van jou het volgende:

· Je hebt minimaal een afgeronde HBO / WO opleiding aangevuld met 5 jaar relevante werkervaring

· Je hebt ervaring met SOAP, JSON/RESTful API, Software AG webMethodes/Integration Server. SQL Server

· Je beschikt over ervaring met het vaststellen en uitdragen van beheerstandaarden op het gebied van integratie;

· Je hebt ervaring met netwerkprotocollen en –inrichtingen;

· Je hebt het vermogen om je eigen planning te beoordelen en uiteraard te realiseren;

· Je hebt ervaring met implementatie van BISL-/ISM-verbetertrajecten

· Sterke communicatieve vaardigheden;

· Teamplayer;

· Positief kritische houding;.

Waarom het IT cluster binnen de Parnassia Groep?

Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen binnen de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welk behandeling het beste werkt voor een patiënt, of door middel van sensoren in onze gebouwen welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te kunnen doen of experimenteren we met de nightwatch een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de business maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Wat wij jou te bieden hebben (arbeidsvoorwaarden)

Wij vragen veel van jou maar hebben daar ook wat moois voor terug. Zo is het bij ons mogelijk om flexibel en plaats onafhankelijk te werken. Wij bieden goede opleidingsmogelijkheden en een 13e maand.

Een werkweek bij Parnassia groep is 36 uur. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden

· Een intern loopbaanbureau wat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei

· Vakantiegeld & eindejaarsuitkering

· Een heel goede pensioenregeling

· Een bijdrage in de ziektekostenverzekering

· 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren

· Bedrijfsfitness om vitaal te blijven Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2479,- en maximaal € 4010,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist, net als het natrekken van referenties. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op Mounia Houari via 06 81 43 69 90

Twijfel je?

Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden

Solliciteren?