Project Description

Vacature

Full-Stack Software Engineer

Vacature

Full-Stack Software Engineer

Advidi

Advidi is een Nederlands bedrijf opgericht in 2012 en richt zich wereldwijd op performance marketing. Performance marketing is een wereldwijde industrie die constant in ontwikkeling is. Advidi groeit mee met die ontwikkeling en helpt klanten om voorop te blijven lopen met de nieuwste oplossingen die perfect aansluiten op de doelstellingen van de klant. Met als resultaat meer vertrouwen, meer snelheid en betere prestaties.

Onze missie is ook onze core business: we vinden en verbinden de beste mensen in de branche, terwijl we hen inspireren en versterken om succesvoller te zijn.

Wat ga je doen?

Advidi heeft wereldwijd een groot aantal klanten en daardoor een breed scala aan technische uitdagingen. Ons technisch team werkt samen met diverse business units binnen Advidi om zo het portfolio met verschillende producten te onderhouden. Denk hierbij aan o.a. het ontwikkelen en onderhouden van een datawarehouse, interne worflows automatiseren, het creëren van interfaces/dashboards voor klanten en het creeren van online marketing trackers. De stack is volledig Cloud native en bevindt zich voornamelijk op AWS.

Je komt terecht in een team van software developers. Je krijg veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheden. Je komt in een dynamische omgeving terecht. Je houdt van een uitdaging en gaat complexe vraagstukken niet uit de weg. Je vindt het belangrijk om clean en betrouwbare code te schrijven.

Wat mag je van Advidi verwachten?

Advidi doet dingen anders. Ons motto is mensen eerst, dan winst. Dit zie je vooral terug in de manier waarop we samenwerken. We zijn eerst vrienden, dan collega’s. Wat we met elkaar gemeen hebben is de wil om de industrie verder te professionaliseren. We streven samen naar betere resultaten en we halen het beste uit elkaar. Bij Advidi wordt je onderdeel van een snelgroeiend en innovatief bedrijf, een fijn en hecht team en krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een omgeving terecht waarin je aan gave en internationale projecten kan werken.

Daarnaast bieden we:

 • Ruimte voor het bijwonen van conferenties en workshops;
 • Mogelijkheid om tijdens kantooruren te sporten;
 • Dagelijks verse uitgebreide luxe lunches bereid door onze Chef;
 • Geweldig nieuw ontworpen kantoor gelegen nabij Amsterdam Westerpark;
 • Leuke bedrijfsevenementen;
 • Gratis Nederlandse taallessen en korting op een sportschool abonnement.

Wat vragen wij van jou?

 • Bachelor/Master in de richting van Compute science of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van Java 8+, Kotlon of Python;
 • Ervaring met Javascript/Typescript, bij voorkeur i.c.m. Angular 6+ of React;
 • Basiskennis Cloud computing bij voorkeur AWS of Google;
 • Kennis van Agile/Scrum;
 • Ervaring met het goed kunnen communiceren met stakeholders en requirements ophalen.

Over groei-IT

groei-IT is een werving en selectiebureau 2.0. Wij begeleiden jou in jouw carrière. We vinden het belangrijk dat jij in een omgeving werkt waar jij in jouw kracht staat. Daarnaast is het belangrijk dat jij acteert vanuit jouw why. Jouw why is immers jouw kracht. Als je goed in je vel zit en vol energie je werk doet dan ben je niet alleen een talentvolle medewerker, jij wordt ook een gelukkig mens. Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt vragen wij in de gesprekken goed door. We zijn erg benieuwd naar jouw drijfveren, ambities, angsten en motivaties. Ook staan wij stil bij jouw ambities en toekomstplannen. Jouw groei staat bij ons centraal.

Solliciteren als Full-Stack Software Engineer?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag kennismaken? Vul het formulier hieronder in en stuur ons jouw sollicitatie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.