Wil jij groeien als mens & professional?

DISC: 400 EUR | 1 dag | Uitgebreid rapport

De training

Wil je een trendbreuk in jouw taaie patronen en meer impact hebben als leider en als mens, dan zal je moeten leren niet door je bril, maar naar je bril te kijken. Jouw bril, of hoe jij naar de wereld kijkt, dát is jouw film. Andere mensen hebben, vaak tot je stomme verbazing, een hele andere film. Dit inzicht kan je aanzetten te stoppen met zenden, overtuigen en uitleggen, en in plaats daarvan leren kijken, voelen, ervaren en luisteren.

De DISC training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in zijn of haar eigen communicatie- en gedragsstijl, en beter wil leren afstemmen en meer invloed wil uitoefenen op anderen.

Waar gaan wij het tijdens de training over hebben?

Je ontvang een DISC-profielrapport waarin uitgebreid wordt beschreven wat jouw gedrag kenmerkt, welke interesses worden gewekt, hoe je anderen beïnvloedt, hoe je met conflicten omgaat en hoe je het beste samenwerkt.

Iedereen heeft persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Tijdens de DISC training krijg je feedback op jouw persoonlijk uitkomst van de DISC-vragenlijst en ga je met elkaar verdiepende discussies aan.

Door het doen van oefeningen leer je aan te sluiten bij andere voorkeursstijlen en verdiep je je in je eigen gedrags- en communicatiepatronen.

Tijdens de DISC training krijg je inzicht in je persoonlijke sterktes en ontwikkelpunten en ontwikkel je je mindset om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij combineren de DISC training met transactionele analyse, hierdoor ontdekken wij tijdens de sessie ook waar jouw gedrag vandaan komt. En welke overtuigingen jij in het hier en nu hebt, overtuigingen die zijn ontstaan in jouw jeugd.