Vacature

Datawarehouse specialist

Vacature

Datawarehouse specialist

Wat is jouw WHY als Data expert? 

Wat jij doet, doet er toe bij de Parnassia Groep. Door middel van IT en technologie kunnen wij een omgeving creëren waarbij onze professionals in de praktijk nog beter worden ondersteund, en daardoor meer aandacht en tijd hebben voor de patiënten. Onze why als Parnassia Groep is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw why?

Hoe ziet jouw rol eruit? 

De rol van datawarehouse specialist is een dynamische rol binnen de Parnassia Groep en in het bijzonder het BIDS (BI & Datascience) team. Zo denk jij mee en ontwikkel jij de ideale BI / DWH omgeving al dan niet richting de cloud. Datawarehouse concepten als sterschema’s en het ontwerpen van scripts op basis van SQL zijn als vanzelfsprekend voor jou. Vanuit jouw rol ben je inhoudelijk nauw betrokken bij de business om hun wensen te vertalen naar een goede dataoplossingen. Je werkt samen met de functioneel beheerders, BI Analisten en collega dataspecialisten om gegevens uit bestaande applicaties te extraheren.

Inzicht krijgen in de belangrijkste businessprocessen en je technische kennis op orde hebben zijn de belangrijkste ingrediënten om succesvol te kunnen zijn in deze rol.

Wie zijn jouw collega’s? 

We zijn met 130 IT collega’s gevestigd in Den Haag. De IT afdeling zit midden in een transitie. Om de business nog beter te kunnen bedienen – en onze why nog meer te kunnen realiseren – hebben we binnen de IT multidisciplinaire klantteams gevormd waar de behoefte uit de zorg wordt omgezet naar een oplossing die geadopteerd wordt door de zorg. Naast de klantteams hebben we een grote beheerorganisatie, die zowel technisch beheer als functioneel beheer omvat. Zo kunnen wij de business nog beter ondersteunen en informatietechnologie een onderdeel laten zijn van elke behandeling.

Waarom Parnassia groep?

Als IT expert heb jij genoeg mogelijkheden op de arbeidsmarkt, waarom zou je dan kiezen voor werken bij Parnassia Groep? Parnassia Groep ziet dat de informatie(technologie) een steeds grotere rol gaat spelen binnen de behandeling van onze patiënten. Zo kunnen we door middel van data voorspellen welk behandeling het beste werkt voor een patiënt, of door middel van sensoren in onze gebouwen welke ruimtes beschikbaar zijn om je werk te kunnen doen of experimenteren we met de nightwatch een nieuw alarmsysteem voor epileptische aanvallen om te testen of deze effectief is. Als IT expert ondersteun je niet alleen de business maar heb je ook rechtstreeks impact op de patiënt. Je bent bij Parnassia bezig met innovatie en helpt daarmee aan het herstel van onze patiënten.

Welke ervaring en expertise neem jij mee 

 •  Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met het bouwen van sterschema’s in een DWH;
 • Ervaring met SSIS;
 • Voorkeur voor ervaring met cloudoplossingen op BI gebied;
 • Sterke analytische en conceptuele vaardigheden; in staat om de vertaling te maken van business requirements naar technische specificaties;
 • Ervaring met de samenwerking in multidisciplinaire teams;

Verder ben je nieuwsgierig en ben jij bezig met je eigen groei en ambities. Je zit vol energie en hebt inzicht in de ontwikkelingen die er spelen binnen jouw vakgebied.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist, net als het natrekken van referenties.

Wat wij jou te bieden hebben? 

Een werkweek bij Parnassia groep is 36 uur. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden

 • Een intern loopbaanbureau wat jou helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
 • Een heel goede pensioenregeling
 • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
 • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren
 • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven

Naast alle mooie arbeidsvoorwaarden, goede regelingen en fiscale voordelen bieden wij jou een ruimte waar je jezelf als professional kan ontwikkelen. Een IT omgeving met gevarieerd en zinvol werk.

Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3465,- en maximaal € 4620 ,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Mounia Houari via 06 81 43 69 90 of M.houari@parnassiagroep.nl