Project Description

Vacature

Assembly Technician

Vacature

Assembly Technician

Ben jij die techneut met aanpakkersmentaliteit die graag bij het gehele productieproces betrokken is?

In de rol als assembly technician ben je verantwoordelijk voor het schetsen en designen van AGV’s wat staat voor ‘’Automated guided vehicle’’. Je bent betrokken bij de gehele productie van A tot Z. Denk hierbij aan; Assembleren, opbouwen en monteren,  maar geef je bijvoorbeeld ook suggesties voor verbeteringen van processen.

Zoals je wellicht al weet zal je ook regelmatig gaan werken met bewegende en trillende apparatuur , warme zowel koude tempraturen en wordt je blootgesteld aan stoffen, dampen en gassen in de lucht.

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om zeer nauwkeurig en zelfstandig te werken, en je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Ook ben je in staat om structurele vraagstukken te herkennen en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Hier herken je jezelf in:

  • Minimaal een afgerond MBO diploma.
  • 3 jaar aantoonbare werkervaring in de industriële automatisering.
  • Beheersing in de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

Oceaneering is een internationaal bedrijf die de focus legt bij het ontwikkelen van AGV’s automated guided vehicle, met vestigingen over de hele wereld. Oceaneering is gevestigd in Houston, Texas, en heeft een regionaal hoofdkantoor in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika, Europa en het Midden-Oosten. Voor de rol als assembly technician zal je standplaats in Utrecht zijn.

Hoe ziet het recruitmentproces eruit?

  • Je hebt een intake met een Recruiter van groei-IT.
  • Jouw cv en motivatie worden voorgelegd aan de HR Manager van Oceaneering
  • Je wordt uitgenodigd voor een online gesprek
  • Er volgt een gesprek met jouw manager en een aantal collega’s uit het team.
  • Gefeliciteerd, je ontvangt een aanbieding!

Over groei-IT

Groei-IT is een werving en selectiebureau 2.0. Wij begeleiden jou in jouw carrière. We vinden het belangrijk dat jij in een omgeving werkt waar jij in jouw kracht staat. Daarnaast is het belangrijk dat jij acteert vanuit jouw why. Jouw why is immers jouw kracht. Als je goed in je vel zit en vol energie je werk doet dan ben je niet alleen een talentvolle medewerker, jij wordt ook een gelukkig mens. Omdat wij het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt vragen wij in de gesprekken goed door. We zijn erg benieuwd naar jouw drijfveren, ambities, angsten en motivaties. Ook staan wij stil bij jouw toekomstplannen. Jouw groei staat bij ons centraal.

Solliciteren?