Project Description

vacature

Adoptie en Change Management

Randstad, consultancy

Vacature

Adoptie en Change Management

Wat ga je doen als Productivity Coach, Regisseur of Lead Consultant Adoptie?

Onderstaande checklist geeft je een inkijkje in de werkzaamheden:

  • Als consultant weet jij te zorgen dat nieuwe technologie wordt omarmd binnen een organisatie. Je krijgt hiervoor veel gave tools ter beschikking, o.a. Digi Fit Index scan, HUB, BOT, Leer Management Systeem en specifieke trainingsmaterialen.
  • Je werkt nauw samen met een team van collega’s: Lead Consultants, regisseurs, product owners, productivity coaches, functioneel specialisten, beheerders maar ook met ontwikkelaars, migratie- en infraspecialisten.
  • Je opdrachtgevers zijn veelal grote organisaties in Nederland en soms ook internationaal. Je werkt projectmatig aan on-boarding en adoptie en bent vaak per opdrachtgever 3 tot 6 maanden actief.
  • Eigenlijk zit je nooit alleen op een klus, maar vaak met een team van collega’s. Veelal ben je parallel bij meerdere opdrachten betrokken. Je werk is dus heel veelzijdig.
  • Regelmatig stem je met jouw ‘chapter’ af over de nieuwste ontwikkelingen en investeren jullie tijd en middelen in de doorontwikkeling van onze methodiek en tools.

Welke rol past bij jouw ambitie en ervaring?

Productivity coach

Als Productivity Coach heb je een HBO+ opleiding en 2 tot 5 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je werkzaam in een afwisselende functie waarin je grootzakelijke organisaties en haar medewerkers helpt in het omarmen van technologie. Dit doe je door onze opdrachtgevers te adviseren, ondersteunen en coachen naar slimmer, leuker en productiever gebruik van Office 365 en de moderne werkplek.

Je bent zowel coördinator, adviseur als coach voor de klant in de introductie, on-boarding en adoptie van Office 365. Samen met de opdrachtgever zorg je dat migratie, configuratie, training en on-boarding goed verloopt.
Je bent je continue aan het ontwikkelen. Dus volg je veel verschillende trainingen (change en Microsoft) en word je bekwaam in verschillende projectmanagement methodieken zoals o.a. Agile, Prosci en LEAN.

Product owner en regisseur

Jij als Product Owner hebt een HBO+ opleiding en 5 tot 8 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succes van Office 365 en de Modern Workplace bij onze grootzakelijke opdrachtgevers. Als ‘Product owner’ zorg jij voor de regie over een adoptie programma, jij initieert activiteiten die leiden tot verbetering van de digitale fitheid en continue innovatie met Microsoft 365. Uiteraard gebruik je zo veel mogelijk de Adoptify methodiek (DiGi Fit Programma) en al onze gave tools.
Je scherpt continue je kennis aan en volgt veel trainingen. Geregeld ga je naar congressen. Je krijgt ruimte om te investeren in de ontwikkeling van onze tools en methodieken. Geregeld schrijf je mee aan offertes en aanbiedingen. Naast je opdrachten kan je ook de verantwoordelijkheid nemen voor een van onze gave tools. Jij bent hiervoor binnen en buiten de organisatie dan het primaire aanspreekpunt.

Lead Consultant Adoptie en Change Management

Als Lead Consultant ga je nog een stap verder in relevante ervaring en krijg je naast eigen opdrachten veel meer verantwoordelijkheid. In deze rol word je (mede) verantwoordelijk voor de diensten en aanpak. Jij borgt dat alle consultants de juiste kennis en ervaring hebben. Je bent aan de voorkant van projecten commercieel betrokken en tijdens de realisatie zorg je dat we leveren wat we hebben beloofd.
Jij krijgt alle ruimte om jezelf tot de trusted advisor op het gebied van Adoptie en Change Management te ontwikkelen. Neemt regelmatig deel aan alle (internationale) relevante congressen. Ontwikkel met het team van consultants onze methodiek en schrijf geregeld blogs over jouw visie en ervaringen. Natuurlijk ga je er voor om een MVP te worden en ga je geregeld spreken op seminars en Microsoft events.

Ons Aanbod

Uiteraard hebben wij goede arbeidsvoorwaarden maar nog belangrijker is dat wij jou een omgeving willen bieden waar jij kan groeien. Een omgeving waar je zelf richting kan geven en heel veel zelf kan bepalen. Een omgeving waar jij straks als je in het bejaardentehuis achter de geraniums zit met veel plezier op terug kijkt.
Wij vinden het belangrijk om jou met boerenverstand gebalanceerd werk te bieden. Hier wordt hard gewerkt maar net zo hard gelachen. Wij zijn niet vies van investeren en zeker ook niet van goed verdienen.

Wat biedt Adoptify jou?

• Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Een goed vast salaris passend bij de rol en ervaring;
• Een jaarlijkse variabele beloning op basis van het bedrijfsresultaat en jouw bijdrage;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen;
• Persoonlijk advies over hoe je pensioen het beste kunt inregelen passend bij jouw situatie;
• Volop vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf, jouw functie en Adoptify verder te ontwikkelen;
• Onbeperkt trainings- en opleidingsbudget;
• Lease auto of mobiliteitsregeling;
• Onkostenvergoeding;
• Laptop en telefoon naar keuze;
• Iedere maandagochtend een ‘keek op de week’ call met het gehele team;
• 4 keer per jaar een inhoudelijke kwartaaldag en iedere maand kennissessies;
• Vele jaarlijkse events zoals o.a. midzomerbrunch, een lang teamweekend weg naar buitenland, Team BBQ, Sinterklaasfeest en het meerdaagse kerstevent met je partner.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Stuur jouw motivatie naar Mounia@groei-it.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!