Weet jij wat de persoonlijke why is van jouw medewerkers?

 

Medewerkers behouden is een behoorlijke uitdaging. Door allerlei ontwikkelingen in de arbeidsmarkt zijn sommige functies erg moeilijk in te vullen.
Er is in veel branches meer vraag dan aanbod. In sommige branches is er zelfs een war on talent gaande. Als organisatie hoop je natuurlijk
dat je de mensen die zo moeilijk te werven zijn wel langdurig kan behouden. Je werft geen talent met als doel dat ze binnen een jaar weer uitdienst zijn.

Je probeert er alles aan te doen om de medewerkers te binden en te boeien. Behoud is momenteel 1 van de belangrijkste onderwerpen op de agenda van het management. Wij zijn ervan overtuigd dat je medewerkers kan behouden als je instaat bent om hun persoonlijke doelstellingen uit te lijnen met de bedrijfsdoelstellingen. En met persoonlijke doelstellingen bedoelen wij eigenlijk dat je jouw medewerkers in hun kracht zet. Dat je samen met hen op zoek gaat naar hun levensdoel en deze vertaalt in taken en activiteiten die passen bij de individu maar ook bij het werk wat gedaan moet worden om uiteindelijk succes te boeken als organisatie. Je wil immers ook jouw bedrijfsdoelstellingen behalen.

Het uitlijnen van de persoonlijke doelstellingen is een krachtig middel om jouw medewerkers te binden en te boeien. Het is belangrijk dat jij als werkgever inzicht krijg in de persoonlijke why van jouw medewerkers. De why gaat over je levensdoel. Wat heb ik deze wereld te bieden en wanneer sta ik in mijn kracht?

Wij geven deze trainingen aan teams en merken tijdens deze training dat er wat magisch gebeurd. Men krijgt een hechte band met de groep, ontwikkelt een veilige haven voor elkaar en nog mooier komt erachter wat zijn of haar levensdoel is. Waar kom ik nou eigenlijk mijn bed voor uit? Wanneer ga ik met heel veel energie naar huis?

In welke situaties ben ik op mijn best? Als jij deze inzicht kan verschaffen als organisatie en vervolgens ook een omgeving kan bieden waar dit allemaal
samenkomt dan zullen jouw medewerkers elke dag met heel veel plezier naar het werk komen.

Het uitlijnen van de persoonlijke doelstellingen is een krachtig middel om jouw medewerkers te binden en te boeien!

Wij kunnen jouw helpen! Door de ruime ervaring die wij hebben en de vele groepen die wij hebben getraind kunnen wij jouw organisatie
helpen om de eerste stap hierin te maken. De training duur 1,5 dag en gaat al heel snel een movement starten.

Voor welke organisaties is deze training een must?

 • Je wil je medewerkers binden en boeien
 • Je wil het werkgeluk voor jouw medewerkers vergroten
 • Je zit momenteel in een transitie en wil inzicht krijgen in de kracht en talenten van jouw medewerkers
 • Je wil leren hoe je de persoonlijke doelstellingen kan uitlijnen met de bedrijfsdoelstellingen
 • Je wil een Great Place To Work worden en blijven
 • Je wil meer begrip creëren
 • Je wil dat teams beter gaan samenwerken

Wat gaan wij in de sessie o.a. doen?

 • We gaan jouw levensscript inzichtelijk maken
 • Jouw ouderboodschappen komen naar voren; wat heb jij van huis uit meegekregen en hoe beïnvloeden deze patronen jou in het dagelijkse leven
 • Inzicht verschaffen in jouw essentie
 • Jouw why definiëren
 • Jouw People Managers inzicht geven in de persoonlijke why zodat ze de medewerkers beter kunnen begeleiden

Wil jij jouw team aanmelden voor de vind jouw persoonlijke why training of wil jij meer informatie? Laat jouw gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op.

Error: Contact form not found.