Ontmoet het team: meet Giorgio!

Wij hebben leuke collega’s in Nederland en in Colombia! Onze collega’s hebben plezier in wat ze doen, zijn doorzetters en hebben (zelfs in Colombia) de niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit. Graag stellen we deze maand Giorgio aan jullie voor.

Wat is het eerste wat je doet wanneer je ‘s ochtends aan je werkdag begint?

Opruimen! Ik houd ervan als mijn laptop, downloadmap en bureaublad netjes opgeruimd zijn en al mijn bestanden netjes gearchiveerd zijn. Meestal ga ik die mappen even na en zet ik mijn bestanden goed weg, voordat ik mijn werkdag begin. Zo zorg ik er ook voor dat ik, en mijn collega’s, in de toekomst alle juiste bestanden terug kunnen vinden.

Kun je een hoogtepunt uit de afgelopen maanden delen, iets wat je echt energie gaf tijdens het werk?

De reis naar Colombia natuurlijk! Sowieso was het een prachtige ervaring om dit land te bezoeken. Daarnaast was ik achteraf écht onder de indruk van het nut van de reis en de stappen die we kunnen zetten met het team. Een goed voorbeeld hiervan was het opzetten en verbeteren van de digitale structuur waarin het team met elkaar samenwerkt. Doordat we in Colombia waren, hebben we ter plekke aanpassingen kunnen maken en goede uitleg kunnen geven op basis van de behoeften van het team.

Welke uitdagingen ben je tegengekomen en hoe ben je ermee omgegaan?

Voordat ik bij groei-IT begon, werkte ik bij één van de grootste marketing agencies die er zijn. Bij dat soort bedrijven zijn bepaalde zaken nou eenmaal op een andere manier geregeld dan bij een kleiner bedrijf, ik heb hier wel even om moeten schakelen. Dat zijn natuurlijk niet alleen maar negatieve dingen, maar juist ook veel positieve! Ik vind bijvoorbeeld de impact die ik heb op klanten, opdrachten en zo de gehele organisatie erg leuk en uitdagend.

Hoe ziet jouw ideale lunchpauze eruit? Ga je buiten wandelen, eet je met collega’s of blijf je achter je bureau?

Mijn werk is voornamelijk creatief van aard. Ik vind het dus belangrijk om er voor te zorgen dat ik regelmatig even een pauze van het scherm neem en, waar mogelijk, een wandeling maak of even van mijn werkplek opsta. Zo houd ik mijn hoofd fris. Ik ben dus ook zeker geen voorstander van lunchen achter je bureau.

Hoe sluit je je werkdag af en laad je weer op voor morgen?

Zoveel mogelijk werk afvinken en zorgen dat alles wat af moet zijn, af is. Dan kan ik met een opgeruimd hoofd de avond in. Avonden vul ik meestal door basgitaar en piano te spelen, te CrossFitten of iets leuks te doen met mijn vriendin! Ook wil ik nog wel eens gamen, maar het liefst zit ik niet 16 uur per dag achter een scherm!

Hulp nodig bij employer branding?

Wil je hulp bij het versterken van jouw werkgeversmerk? Ons team staat klaar om je te adviseren en ondersteunen. Ontdek hoe we samen jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten als aantrekkelijke werkgever. Neem vandaag nog contact op voor persoonlijk advies en succes op de arbeidsmarkt!

Meer interessante blogs?

Meer interessante blogs?