Event voor studenten | Let’s party! | 16 juni 2022

Maak kennis met groei-Talent; de plek voor studenten die willen groeien!

Bij groei-Talent richten we ons op het binden van studenten aan het werkveld, de bedrijven én aan studenten van andere opleidingen. Dat terwijl we de kans bieden om meer kennis op te doen.

Als je een studie doet die Bèta studie volgt, ben je op je plek bij groei-IT. Het is jouw kans om in contact te komen met bedrijven, medestudenten en andere belangrijke contacten. Samen met onderwijsinstellingen, studieverenigingen en bedrijven zorgen we voor een community die bol staat van kansen. Met lezingen en evenementen die je de kans geven om meer kennis te vergaren, kan je je verdiepen in onderwerpen waar je misschien meer over wilt weten. Of dat nu is omdat je interesse daar ligt en je je kennis wilt verdiepen, of juist omdat je iets totaal nieuws wilt leren.

Maar er is natuurlijk ook plaats voor het maken van nieuwe connecties. Best prettig, want in de toekomst is de kans best groot dat je met ze samen komt te werken. En juist om deze connecties te bevorderen is er uiteraard ook plaats voor borrels en uitjes.

Save the date: 16 juni 2022

Wij willen jou graag uitnodigen voor onze groei-Talent dag. Op deze dag zullen wij samen met studenten van diverse opleidingen sparren over hoe weet je nu eigenlijk wat je wil? Hoe kom je erachter wat je wil gaan doen na jouw studie en wat nou echt jouw passie is? Ook brengen we jou graag in contact met studenten van andere hogescholen en universiteiten. Uiteraard kan je iemand meenemen! Laat deze persoon zich ook inschrijven via onderstaande formulier.

Waar kan je op rekenen?
Een DJ
Vette games
Een kennissessie over passie
Netwerken
Vet veel eten en drinken!

Wanneer?
16 juni 2022 van 16:30 tot 22:00 uur

Waar?
Rietbaan 10, Capelle aan den IJssel